MAINOS

Markkinoiden älykkäin robottiruohonleikkuri?

PihaTalo

Älykäs robottiruohonleikkuri ajaa nurmikkoa siistein yhdensuuntaisin linjoin. Ruohonleikkaus sujuu nopeasti sekä täsmällisesti, ja lopputuloksena on kaunis tasainen nurmikko.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Bosch PowerTools

Älykäs ruohonleikkuri tietää, missä on jo ollut ja mihin on seuraavaksi mentävä – se siis muistaa, mitkä alueet on jo leikattu ja mitkä ovat vielä leikkaamatta. Näin nurmikko pysyy vahvana, eikä umpimähkäinen ajelu pääse pilaamaan sitä. Myös leikkurin moottori säästyy turhalta työltä.

Indego on aidosti älykäs robottiruohonleikkuri, jonka leikkaa Logicut-navigointijärjestelmän ansioista nurmen tehokkaasti yhdensuuntaisin linjoin. Se valitsee eri leikkaussuunnan jokaiselle leikkauskerralle, minkä ansiosta nurmikkoon ei jää pysyviä raitoja.

Nurmialue ei välttämättä ole samanlainen joka paikassa tai kasva yhtä lailla joka kohdasta, ja siksi Indego osaa leikata pieniä erillisiä alueita esimerkiksi pihakalusteiden alta. Se ei liioin törmäile, koska tunnistaa esteet helposti ja kiertää ne jatkaen leikkaamista suunniteltua reittiä. Mikäli ruohonleikkurin nostaa ylös, sen terät pysähtyvät saman tien.

↑Indego-ruohonleikkureita voi käyttää etäohjauksella matkapuhelimen tai tabletin avulla helppokäyttöisen sovelluksella ja myös etänä. Sovellus muodostaa langattoman yhteyden ruohonleikkuriin napin painalluksella.  

Säännöllinen ruohonleikkaus ilman erillistä huolehtimista

Robottiruohonleikkurin älykkyys tarkoittaa myös sitä, että se pystyy laatimaan optimaalisen leikkuuaikataulun nurmialueen koon ja muodon opittuaan, eikä nurmikko pääsee kasvamaan liian pitkäksi ja toisaalta pysyy siistinä päivästä toiseen.

Robottiruohonleikkuri työskentelee päivällä, jolloin ruoho on kuivaa eikä pihapiirissä liiku eläimiä. Yleensä pari kertaa viikossa on sopiva tahti nurmen kasvukaudella. Alle silppuava leikkuujärjestelmä jättää leikatun nurmikolle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi. Kun akku täytyy ladata, Indego palaa automaattisesti lataustelakkaansa.

Älykäs robottiruohonleikkuri pystyy myös huolehtimaan kahdesta tai useammasta erillisestä nurmialueesta. Tämän ominaisuuden hyödyntämiseksi tarvitsee vain ostaa yksi lisätelakka ja siirtää leikkuria alueiden välillä. Sovellukseen on mahdollista tallentaa kolme nurmialuetta.

↑Indego leikkaa pieniä erillisiä alueita kalusteiden ja muiden pihan tavaroiden alta.

↑Ruohonleikkurin akun voi vaihtaa helposti itse, ja sama 18 voltin akku toimii kaikissa Boschin Power for all -järjestelmää käyttävissä kodin ja puutarhan laitteissa.

Aidosti älykäs monen testin voittaja

Indego lukitaan ja avataan henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka syötetään suoraan laitteeseen tai lähetetään siihen puhelimesta. Näin esimerkiksi pienet lapset eivät pääse käynnistämään leikkuria vahingossa, ja PIN-koodi suojaa myös varkailta.

Uuden robottiruohonleikkurin, lataustelakan ja rajausjohdon asentaminen käy helposti, ja ohjeet voi katsoa asennusoppaasta tai asennusvideolta. 

Indego-robottiruohonleikkuri on voittanut useita kansainvälisiä kuluttajatestejä muun muassa Saksassa, Ranskassa, Belgiassa ja Isossa-Britanniassa ja Tanskassa.

Valitse robottiruohonleikkuri leikattavan alueen koon mukaan

Älykkäitä Indego-robottiruohonleikkurin malli kannattaa nurmikon koon mukaan.

Enintään 300 m²:n nurmialueille: Indego XS 300

↑Robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä automaattisesti laatimansa optimaalisen aikataulun mukaisesti.

 

Enintään 500 m²:n nurmialueille: Indego S 500

↑Robottiruohonleikkuri oppii tunnistamaan leikattavan alueen.

 

Enintään 500 m²:n nurmialueille: Indego S+ 500

↑Nurmikosta jää jäljelle vain silppu, joka jää leikatulle alueelle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi. 

 

Enintään 700 m²:n nurmialueille: Indego M 700

↑Indego palaa automaattisesti lataustelakkaansa, kun akku täytyy ladata.

 

Erittäin älykäs robottiruohonleikkuri enintään 700 m²:n nurmialueille: Indego M+ 700

↑Leikkaaminen alkaa reunoista, jolloin koko nurmikosta tulee varmasti huolitellun näköinen.

 

Kokeile Indego-robottiruohonleikkuria 30 päivää tyytyväisyystakuulla

Jos olet ostanut kampanjaan osallistuvasta myymälästä Indego-robottiruohonleikkurin heinäkuun loppuun mennessä, voit kaikessa rauhassa kokeilla sitä kotona ostopäivästä 30 päivän ajan.

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai leikkuujälkeen, voit palauttaa sen takaisin myymälään ja saat rahasi takaisin.

Takuun edellytys on, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti ja että kaikki osat palautetaan alkuperäispakkauksessa.  

Lisätietoja saat tästä

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bosch Indego Nurmikko nurmikon leikkaus robottileikkuri robottiruohonleikkuri ruohon leikkuri ruohonleikkuri

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.bosch-pt.com/fi/fi/saehkoetyoekalut/saehkoetyoekalut.html

Bosch-konsernin sähkötyökaluliiketoimiala on maailman markkinajohtaja sähkötyökaluissa ja niiden tarvikkeissa. Bosch tuo markkinoille vuosittain yli 100 uutuutta. Bosch-sähkötyökaluliiketoimialan tuotealueet sähkötyökalut, tarvikkeet, mittalaitteet ja puutarhatyökalut kehittyivät markkinoita nopeammin.

Lue lisää: Bosch PowerTools