MAINOS

Miten järvivedestä saa juomakelpoista? Katso video!

MökkiPiha

Suomessa on yli 500 000 vapaa-ajanasuntoa ja moneen niistä kannetaan edelleen juomavesi kanistereissa. Tämä voi joillekin olla mieluisaa voimistelua, mutta valtaosalle ikävää lisätyötä. Tuntuukin hullulta, että järven rannalla sijaitsevan mökin juomavesi pitää kantaa kotoa asti, kun muutaman metrin päässä on lähes juomakelpoista vettä vaikka muille jakaa. Tiesitkö, että oikeanlaisilla välineillä järviveden saa helposti ja huokeasti muutettua juomakelpoiseksi? Järvivesisuodatin on edullinen ja helppo väline ratkaista tämä ongelma.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Oy Pumppulohja Ab / Watman

Kyllästyttääkö juomaveden kantaminen mökille kanistereissa? Pitäisikö teettää tuhansia maksava pora- tai rengaskaivo? Ratkaisu on yllättävän helppo ja edullinen. 

Pumppulohja valmistaa pumppu-suodatinyhdistelmää, joka puhdistaa järviveden niin puhtaaksi, että sitä voi juoda. Järveen menevän imuputken päähän kiinnitetään takaiskuventtiili ja järvivesisuodatin, joka suodattaa veden mukana tulevat karkeimmat epäpuhtaudet. Suodatin on helppo asentaa ja vaihtaa tarpeen mukaan. 

Pumpuksi sopii parhaiten ISKU-Jet-pumppu. Sen rakenne on suunniteltu vahvaksi, sen korroosionkestävyys on huippuluokkaa ja imuteho optimoitu. Kooltaan pumput ovat pieniä, mutta niiden hyvä tuotto yllättää vaativankin asiakkaan. Malleja on kaksi.

Isku-Jet 2 RP on vesiautomaatti ilman painesäiliötä, kuivakäyntisuojalla. Se sopii kohteisiin, joissa vettä ei käytetä säännöllisesti. Se on erityisen hyvä valinta järviveden pumppaamiseen, koska painesäädin käynnistää pumpun heti, kun hana avataan. Näin saadaan mahdollisimman nopeasti raikasta vettä.

Isku-Jet 2 RS on vesiautomaatti kuivakäyntisuojalla. Se on edullisempi vaihtoehto esimerkiksi kesämökin tai puutarhan vesihuoltoon.

 

Pumpun perään asennetaan TRIO UV -suodatin, joka puhdistaa vedestä kaikki epäpuhtaudet ja mikrobit. Suodatin sopii talousveden käsittelyyn omakotitaloissa, maatiloilla, mökeillä sekä myös sadeveden käsittelyjärjestelmiin ja järvivedelle.

 

Suodattimessa on kolme eri suodatinta. Karkeasuodatin poistaa vedestä eri kiintoaineet. Aktiivihiilisuodatin poistaa epämiellyttävät maut ja hajut, minkä jälkeen UV-suodatin tappaa vedessä olevat mikrobit. Suodatusten jälkeen vesi on yhtä juomakelpoista kuin kodin hanavesi, ellei jopa parempaa.

Katso video miten järvivesisuodatin ja pumppu asennetaan! 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

järvivesisuodatin pumppulohja Trio UV vesisuodatin watman

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.pumppulohja.fi/

Oy Pumppulohja Ab on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista painesäiliöiden ja pumppujen valmistajista. Kaiken kattavien pumppausratkaisujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset jatkojalostetut tuotteet, kuten pumppukoneikot vesihuoltoon ja teollisuuteen sekä toisille laitevalmistajille.

Lue lisää: Oy Pumppulohja Ab / Watman