MAINOS

Mönkijä suoriutuu missä vain

Piha

Laadukas mönkijä soveltuu moneen käyttöön. Se kulkee käteväesti vaikeissa maastoissa ja kestää kovaakin menoa. Eri hommiin on tarjolla laaja kattaus lisävarusteita.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Honda

Kun mönkijän moottori käy tasaisesti, polttoainetta kuluu vähemmän. Se on yksi syy, miksi Honda-mönkijöiden moottori on asennettu runkoon pituussuunnassa: kartiokulmavaihteiden määrä vähenee ja höytysuhde paranee.

Moottorin tuottama voima välittyy vetäviin pyöriin, eikä häviä energiamenetyksinä voimansiirtoon. Siksi ajopeli tuntuu tehokkaalta.

Honda-mönkijöiden voimansiirrossa käytetään samaa periaatetta kuin henkilöautoissa, eli voima välitetään vetoakselilla moottorista vetopyörästöön. Näin tehohäviöt saadaan minimiin.

Samalla erittäin tarkka ajaminen vaikeissakin maastoissa sujuu, eikä mönkijä nyi edes pienillä kierroksilla. Hondan vaihteistolla saa siis rutkasti hevosvoimia vetäviin pyöriin.

Maavara pysyy vakiona

Työmallin mönkijöissä Honda käyttää jäykkää taka-akselia – eihän traktorinkaan taka-akseli ole erillisjousitettu. Jäykkä taka-akseli pitää maanvaran aina vakiona, eikä aisapaino vaikuta siihen. Lisäksi ohjattavuus ja etupyörien vetoteho pysyvät muuttumattomina, vaikka mönkijän päällä olisi hiukan enemmänkin kuormaa.

Honda-mönkijöihin on olemassa monia lisävarusteita erilaisiin urakoihin. Honda-mönkijät kestävät, ja huollot ovat edullisia. Kaikissa Honda-mönkijöissä on neljän vuoden takuu.

mönkijä

Honda-mönkijän jäykkä taka-akseli pitää maanvaran aina vakiona.

Vahva mönkijä moneen menoon

RX420FE T3b on Honda-malliston väkivahva monitoimimönkijä, jossa on kaikki aidon työkoneen edut äärimmäisen vaikeisiin maastoihin ja koviin urakoihin. Se sopii metsätöihin, kärryn vetoon, lumen ajoon ja muihin ammattihommiin. Kevyenä ja kompaktina sillä pystyy ajamaan haastavissakin maastoissa.

TRX500FPE T3b -malli on suunniteltu yleiskäyttöön, kovaan työhön ja vetämään isoja kuormia. Se on markkinoiden mukavin ja vaivattomin mönkijän, joka selvittää haastavatkin ajotilanteet helposti ja turvallisesti.

mönkijä

Peräkärry lisävarusteena Honda-mönkijä on täydellinen kuormajuhta vaikeisiin maastoihin.

Ääriolojen kuningasmalli

TRX500FPA IRS T3b on haastavien ääriolojen ammattilainen, joka suoriutuu kovistakin työtehtävistä. Siihen on tehty monia uudistuksia, joiden ansiosta se on ajettavuudeltaan ja mukavuudeltaan paras mönkijä, mitä Honda on koskaan valmistanut.

Mönkijässä on erillisjousitettu perä ja elektroninen polttoaineen ruiskutus. Sen vetokyky on yli puolet suurempi kuin edellisessä mallissa uudentyyppisen perän ja vaihteiston ansiosta.

DCT-vaihteistossa on kaksoiskytkin: kuljettaja voi itse valita, vaihtaako vaihteet mönkijä itsenäisesti vai kuljettaja kahvojen napeista. DCT-vaihteisto on käytännössä automatisoitu manuaalivaihteisto, jonka edut huomaa parhaiten pahoissa paikoissa ja raskasta kuormaa vedettäessä.

Kaikki kolme T3b-mallia on saatavana 60 km/h kulkevina T3b-traktoreina, eli niillä saa ajaa tiellä, tai maastomalleina, jos tiellä ei tarvitse liikkua.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Honda Honda-mökijä Honda-mönkijät monitoimimönkijä mönkijä mönkijät

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.hondamonkijat.fi/

Honda on valmistanut mönkijöitä jo vuodesta 1970, kauemmin kuin yksikään toinen valmistaja. Niinpä Hondalla on alalta enemmän kokemusta kuin muilla. Honda on myös kautta aikojen maailman ostetuin mönkijämerkki, ja Suomessakin sen huikeasta menestyksestä kertoo selvää kieltään se, että viimeisen kymmenen vuoden aikana Honda-mönkijöitä on ostettu maassamme peräti 12.058 kappaletta.

Hondan menestys perustuu korkeaan latuun, luotettavaan tekniikkaan, monipuolisiin käyttöominaisuuksiin sekä suureen vetokykyyn ja työtehoon. Honda-mönkijämalliston uusimpina tulokkaina ovat traktorimallit, jotka laajentavat mönkijöiden käyttöaluetta entisestään, sillä näillä rekisteröitävillä ajoneuvoilla saa ajaa laillisesti myös yleisillä teillä.

Maailman ostetuin mönkijämerkki, joka tuli markkinoille muita ennen, vuonna 1970. Menestyksen takana luotettava tekniikkaa, monipuoliset käyttöominaisuudet, suuri vetokyky ja työteho.

Lue lisää: Honda