MAINOS

Nanopinnoitus lisää märkätiloihin useita puhtaita vuosia

Kylpyhuone

Nanopinnoitus suojaa märkätilojen pinnat niin, ettei lika pääse tarttumaan ja imeytymään niihin. Samalla puhdistus helpottuu ja puhdistusaineiden käyttö vähenee oleellisesti. Nanopinnoitus maksaa vain murto-osan remontin hinnasta, mutta lopputulos näyttää kuin uudelta. Myös uudet pinnat kannattaa suojata.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Nanoksi Finland Oy

Nanopinnoite hylkii vettä ja rasvaa ja antaa pitkäaikaisen suojan kostean tilan pinnalle. Esimerkiksi kalkin ja ruosteen saa puhdistettua vaivatta nanopinnoitetuilta kaakeleilta.

Home ei liioin pääse tarttumaan pinnoitteen päälle, ja pinnoite estää tehokkaasti muidenkin mikrobien lisääntymistä. Pinnoite on hengittävä, joten sen alle mahdollisesti pääsevä kosteus haihtuu pois.

Nanopinnoitus soveltuu miltei mille tahansa pinnalle. Esimerkiksi keittiössä välitila, tasot ja lattiat hyötyvät nanopinnoitteesta. Kylpyhuone kannattaa ehdottomasti suojata, kuten myös uudet saunan lauteet.

Mitähän oman kylpyhuoneen tai saunan nanopinnoitus maksaisi? Pyydä hinta-arvion oman kylpyhuoneen tai saunan käsittelystä Nanoksin hintalaskurilla.

nanopinnoitus kylpyhuonessa

Uskomaton muodonmuutos! Vanhasta kylpyhuoneesta tulee kuin uusi nanokäsittelyn jälkeen.

 

Kylpyhuoneen nanopinnoitus vie ammattilaiselta pari päivää

Nanopinnoitus on mahdollista tehdä sekä uusille että vanhoille pinnoille. Nanoksin ammattilaisten tekemä pinnoitustyö kestää kokonaisuudessaan vain yksi–kaksi päivää. Tilat ovat täysin käytettävissä usein jo seuraavana päivänä töiden aloittamisesta.

Uuden kylpyhuoneen pinnoittaminen lisää tilan elinkaarta jopa 10–15 vuotta. Käsittely tulee edullisemmaksi kuin vanhan tilan pintojen käsittely, koska työmäärän osuus on huomattavasti pienempi.

Nanopinnoitus kylpyhuoneessa

Pinnoituksen jälkeen kylpyhuoneesta tulee helppohoitoinen ja hyvännäköinen. Pinnoite kestää useita vuosia ja erilaisia puhdistusaineita, vaikka useimmiten puhdistamiseen riittää lämmin vesi ja mikrokuituliina.

Erityisesti vanhojen pintojen käsittely kannattaa, sillä se ehkäisee muuten jo lähenevää remontointitarvetta sekä pidentää pintojen elinkaarta. Pinnoitus myös luo märkätiloille uudenveroisen ilmeen.

Vanhoissa saniteettitiloissa kokonaispalveluun kuuluu vanhan pinnan puhdistus ammattilaisen välinein sekä rikkoutuneiden laatta- ja silikonisaumojen korjaus.

Näin nanopinnoitus tehdään

1. Suojaamattoman pinnan puhdistus

Tilat puhdistetaan monivaiheisella erikoispuhdistusmenetelmällä ja neutralisoidaan. Ammattilaisilla on tehokkaat puhdistuslaitteet- ja aineet, joilla saadaan epäpuhtaudet pois ja pohja loistavalle pinnoitukselle.

2. Pintarakenteiden korjaus tarpeen mukaan

Tarvittaessa korjataan laatta- ja silikonisaumoja.

3. Nanopinnoitteen levitys

Puhdistuksen jälkeen levitetään kullekin pinnalle parhaiten sopiva nanopinnoite, jonka annetaan kuivua ja karkaistua rauhassa. Sen jälkeen saniteettitilat ovat uudenveroiset!

Haluatko kotiisi nanokäsittelyn?

Verkkokauppa palvelee sinua täällä. 

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@nanoksi.com.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kaakeleiden pinnoitus Nanoksi nanoksi oy nanopinnoitus nanosuojaus pintojen käsittely saunatilojen suojaus

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.nanoksi.fi

Kaiken lähtökohtana halu palvella asiakasta

Monet suomalaiset kylpyhuoneet ovat kunnostuksen tarpeessa. Harvat kuitenkaan tietävät, että kalliille kylpyhuoneremontille on olemassa myös toinen vaihtoehto. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, pienet taloyhtiöt ja erilaiset yritykset. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja Etelä-Suomi.

Palvelukokonaisuutemme on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita

Halusimme uudistaa kylpyhuonehuoltojen kartoituksen, suunnittelun ja toteutuksen Suomessa sekä tuoda merkityksellisen nanoteknologiatietouden myös kodinomistajien saataville. Palvelumme on kokonaisvaltainen, joten se on asukkaalle helppo, turvallinen ja joustava.

Kaakelipinnat ovat tähän päivään asti olleet vaikeasti puhtaana pidettäviä, ilman toimivia ratkaisuja. Kylpyhuoneen tulisi olla rasitteen sijasta helposti puhtaana pidettävä tila, jossa on myös mukava viihtyä.

Nanoksi Finland Oy on 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva yritys.
Y-tunnus: 2856514-2
Rälssintie 4 A
00720 Helsinki
asiakaspalvelu(a)nanoksi.fi

Lue lisää: Nanoksi Finland Oy