MAINOS

Pumppaamolla helppo viemäröinti kellariin

Talo

Viemärittömään kellariin voi tehdä vessan tai suihkun laadukkaan pumppaamon avulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Sulzer

Kellaritiloihin voi rakentaa suihkun tai vessan, vaikka siellä ei olisi viemäröintiä ja kunnallistekniikka olisi sen verran korkealla, että vesi pitää pumpata ylöspäin.

Varsinaista viemäröintiä ei tarvita, koska Sulzerin WC-jäteveden pumppaamot on tarkoitettu viemäri- ja jäteveden poistamiseen viemäritason alapuolisista tiloista. Pumppaamot on helppo asentaa. Niissä on kestävä rakenne, joka takaa toiminnan ilman huolia ja ongelmia.

Sulzer on maailman johtavia pumppuvalmistajia, joka kehittää jatkuvasti entistä tehokkaampia pumppausratkaisuja myös yksityisten tarpeisiin.

Sen laajasta tuotevalikoimasta voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan pumpun lisävarusteineen ja luottaa, että teknologia on huippuluokkaa.

 

↑ Nirolift-pumppaamo asennetaan lattian alle puhdas- ja harmaavesien poistoon.

Valitse oikea pumppaamo

Pumppaamo ABS Piranhamat 701 on tarkoitettu automaattiseen jäteveden pumppaamiseen padotuskorkeuden alapuolisilta alueilta ja sopii uudisrakennuksiin ja peruskorjauskohteisiin. Se poistaa jäteveden luotettavasti ja taloudellisesti pienikokoisten putkien kautta suurella paineella. Pumppaamo ABS Piranhamat 1002 ja Sanimat 1002 sopivat parhaiten vaativimpiin ja isompiin kohteisiin esimerkiksi ravintoloihin tai julkisiin tiloihin.

Pumppaamo ABS Piranhamat 100 ja 120 ovat kompakteja jäteveden pumppausyksiköitä, jotka kytketään suoralla liitännällä WC-pönttöön. Kytkentävalmiit yksiköt on varustettu kaasu- ja hajutiiviillä polyeteenisäiliöllä, ja ne voidaan liittää myös pesualtaaseen, suihkuun tai bideeseen.

Pumppaamo ABS Sanisett 1 & 2 on synteettinen, yhden tai kahden pumpun pumppaamo, joka poistaa veden tehokkaasti viemärin padotuskorkeuden alapuolella sijaitsevista tiloista. Se on suunniteltu harmaa- ja jäteveden poistamiseen asennettavaksi joko lattiatason alapuolelle tai lattialle.

Pumppaamo ABS Sanimax on harmaavesipumppaamo, joka sopii asennettavaksi lattiatasoon. Se pystyy käsittelemään enintään 30 millimetrin kokoista kiintoainetta harmaan veden pesualtaista, pesukoneista tai suihkuista, jotka ovat padotuskorkeuden alapuolella.

Pumppaamo ABS Sanimat 1000 on sopiva pumppaamo wc-jäteveden poistamiseen padotuskorkeuden alapuolelta. Se on ihanteellinen yhden tai kahden ruokakunnan talouksissa uusissa ja saneerattavissa kohteissa. Pumppaamo ABS Sanimat 1002 sopii erinomaisesti veden poistamiseen asuinhuoneistoista tai liiketiloista.

Pumppaamo ABS Nirolift on synteettinen pumppaamo ja tarkoitettu tehokkaaseen veden poistamiseen viemärin padotuskorkeuden alapuolelta. Nirolift-pumppaamo on suunniteltu asennettavaksi lattian alle puhdas- ja harmaavesien poistoon.

 

↑ Piranhamat 701 sopii uudisrakennuksiin ja peruskorjauskohteisiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Nirolift Piranhamat pumppaamo pumppu Sanimat Sanisett Sulzer veden poisto

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.sulzer.com

Sulzer on maailman johtavia pumppuvalmistajia, jolla on loppukäyttäjiä 180 maassa. 

Sulzer tunnetaan maailmanlaajuisesti pumppaus- ja sekoitusteknologian asiantuntijana. Valmistamamme pumput, sekoittimet, kompressorit ja ilmastimet on suunniteltu toimimaan niin kunnallisen ja yksityisen kuin prosessiteollisuuden ja voimalaitosten veden ja jäteveden käsittelyn vaativissa olosuhteissa.

 

Sulzer Pumps Finland Oy

Vasamakuja 1

01740  Vantaa, Finland

p. 010 234 3333

 

 

 

Lue lisää: Sulzer