MAINOS

Puuhella, pellettitakka ja valmistakka tuottavat lämpöä nopeasti

Lämmitys

Puuhella, pellettitakka ja valmistakka ovat ekologisia tulisijoja, jotka on rakennettu tuottamaan lämpöä nopeasti pienellä puumäärällä. Kun kylmä hiipii nurkkiin, tarvitaan tehokasta lämmitystä viipymättä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Kone-Glans

Puuhella on tehokas lämmönlähde, joka sopii asennettavaksi yhtä lailla kotiin kuin mökillekin.

Perinteisen oloinen mutta modernilla tekniikalla toimiva puuhella tuo tupaan nopeasti lämpöä ja tunnelmaa. Puuhellalla voi myös valmistaa ruokaa: se lämpenee pikaisesti, joten pata porisee tuossa tuokiossa.

Tyylikäs Romantica-puuhella henkii perinteitä, mutta siinä on hyödynnetty nykytekniikkaa. Se sopii yhtä lailla kotiin tai mökille.

Ulkokuori on kiillotettua, emalimaalattua terästä ja runko vankkaa valurautaa. Romantican hehku lämmittää isonkin tilan. Sen valurautaisella keittotasolla ja emaloidussa uunissa voi kätevästi valmistaa ruokaa.

Romantica puuhella keltaisessa keittiössä

Romantica on kaunis ja tehokas puuhella, joka lämmittää vaivatta jopa 143 kuutiometrin tilan.

Puuhella suoraan Italiasta

Huippulaadukas ja tyylikäs Rosa-puuhella tulee suoraan Italiasta. Siinä on leveä ja iso uuni, jonne mahtuu kunnon satsi ruokaa. Isosta koostaan huolimatta uuni lämpiää nopeasti.

Rosa lämmittää tilan tehokkaasti; hellan runko on vankkaa valurautaa ja ulkokuori lämpöä varaavaa italialaista Maiolica-keramiikkaa.

Rosa puuhella vaaleassa keittiössä.

Rosa-puuhellan isossa uunissa voi valmistaa ison määrä ruokaa kerralla.

Valmistakka sinertävästä vuolukivestä

Asia-valmistakka sopii yhtä lailla kotiin kuin mökillekin ja tuo mukanaan sekä lämpöä huoneeseen että kauneutta sisutukseen: ulkokuori on silmää hivelevää sinertävää vuolukiveä ja sisäosat kestävää valurautaa.

Asia lämpenee nopeasti, mutta se pystyy myös varaamaan lämpöä nykyaikaisen tekniikkansa ansiosta. La Nordica on valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä puuhelloja sekä valmistakkoja jo vuosikymmeniä, joten sen laatuun voi luottaa.

Valmistakan ulkokuori on sinertävää vuolukiveä.

La Nordican Asia-valmistakan ulkokuori on sinertävää vuolukiveä ja takan sisäosat kestävää valurautaa.

Pellettitakka palaa puhtaasti

Pellettitakka edustaa uudenlaista lämmönlähdettä, joka tuottaa puhtaasti palaen paljon lämpöä. Esimerkiksi peruskamiinoihin verrattuna se on ylivoimainen lämmönlähde.

Pellettitakassa poltetaan ekologisia puupellettejä, jotka ladataan uunin sisään rakennettuun säiliöön. Lasisesta luukusta näkyy kauniisti palava tuli. Yhdellä täytöllä pellettitakka palaa jopa vuorokauden.

Pellettitakoissa voi olla sisäänrakennettu ajastin, josta säätyy paloaika päivässä ja vuorokaudessa. Tulisijan voi siis säätää lämmittämään juuri silloin, lämmitystä tarvitaan.

Tehokkaassa CR-09 -pellettitakassa on loistava hyötysuhde ja tehoa jopa 12 kW, joka riittää lämmittämään 100 neliömetrin tilan. Puupelletit ladataan 25 kilon säiliöön uunin sisällä, ja erillinen syöttörumpu syöttää pellettejä palotilaan tarpeen mukaan.

Tilaa puuhella, valmistakka tai pellettitakka suoraan kotipihalle

Pellettitakka, puuhella ja valmistakka toimitetaan nopeasti suoraan kotipihaan ja valmiina asennettavaksi.

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa. Kone-Glansiin voi myös olla suoraan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Kone-Glans Oy pellettitakka puuhella tulisija valmistakka

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.kone-glans.fi/

Kone-Glans Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 60 vuoden ajan pääasiassa piha- ja puutarhakoneiden maahantuojana. Viime vuosikymmeninä tuotevalikoima on laajentunut muun muassa ajoneuvoihin, kylpyhuonekalusteisiin, pelletti- ja puu-uuneihin sekä moniin muihin piha- ja sisustustuotteisiin. Olemme tuotteidemme oma maahantuoja, ja varmistamme siten asiakkaillemme edulliset hinnat. Pitkät monivuotiset valmistaja- ja tehdassuhteemme takaavat myymillemme tuotteille parhaan mahdollisen hinta-, laatu- ja ominaisuustason.

Myymälämme sijaitsee Salossa Joensuunkadulla ja on auki arkipäivinä klo 9 – 17 ja lauantaisin klo 9 – 14. Verkkokauppamme on tietysti aina auki.

Lue lisää: Kone-Glans