MAINOS

Ratkaisuja muoviahdistukseen siivouksessa

Sisustus

Uutiset muoviroskan joutumisesta meriin ei ole voinut jäädä huomaamatta keltään. Uusiutumattomien luonnonvarojen käyttö öljypohjaisiin tuotteisiinkin arveluttaa. Tärkeitä askelia ovat vain kerran käytettävien muovituotteiden vähentäminen lainsäädännön keinoin sekä kuluttajien ja yritysten päätöksin. Tuntuu kuitenkin, että vielä enemmän haluaisi tehdä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Eettinen Luksus Oy

↑ KUVA: Martini SPA

Jokainen voi tukea kestävää kehitystä omilla valinnoillaan

Muovi on materiaalina erinomainen ja siksi sitä on käytetty viime vuosikymmeninä yhä lisääntyvissä määrin myös kodin siivousvälineissä. Harjat, sienet ja mikrokuituliinat ovat usein muovia. Ne eivät ole kertakäyttöisiä, mutta silti kuluvia tuotteita, jotka ennen pitkää uusitaan. Uusia ratkaisuja siis tarvitaan.

Muovi on korvannut monet perinteiset materiaalit. Mr.Eco® Italiassa on paneutunut tähän ja pyrkinyt löytämään esim. sisalille, luffalle, bambulle, selluloosalle ja kuparille nykyaikaisiin tuotteisiin sopivat, innovatiiviset ratkaisut. Mr.Econ päämääränä on auttaa jokaista huolehtimaan kodistaan ilman turhaa painolastia luonnolle.

Kierrättäminen parantaa maapallon resurssien käyttöä

Globaalia muoviroskaongelmaa tuskin voi ratkaista ilman että muovijätteestä tulee arvokasta raaka-ainetta. Greener Cleaner® on kehittänyt kokonaisen tyylikkään harjasarjan lattioista tiskaukseen. Ergonominen kierrätystuote voi olla myös kaunis ja värikäs. Greener Cleaner® panostaa tuotekehityksessä siivoustuotteidensa suorituskykyyn, unohtamatta kuitenkaan ympäristöä ja käyttäjäänsä.

↑ KUVA: Greener Cleaner Suomi

Tavoiteltaessa kestävää kehitystä tärkeitä tekijöitä ovat myös tuotteiden kulutuksenkesto ja pitkä käyttöaika. Näissä sekä Mr.Eco® että Greener Cleaner® lyövät useimmat tavanomaiset tuotteet. Käytön jälkeen mahdollisimman helppo hyödynnettävyys kierrätysmateriaalina on myös etu.

Tutustu Greener Cleaner -siivousvälineiden valikoimaan – katso video!

Mr.Eco®- ja Greener Cleaner® -siivousvälineitä on saatavilla hyvin varustetuista päivittäis- ja erikoistavarakaupoista. Voit tilata haluamasi tuotteet myös helposti suoraan verkkokaupasta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ekologia kierrätys kierrätysmuovi kiertotalous kodinhoito siivousväline

Julkaisuun liitetty yritys

Eettinen Luksus Oy on luonnon vihreydestä arvonsa ammentava perheyritys, joka maahantuo Suomeen ekologisia, eettisiä sekä esteettisiä kodinhoitotuotteita – kolme e-laatusanaa, joilla me tahdomme parantaa maailmaa.

eettinenluksus.fi

Lue lisää: Eettinen Luksus Oy