MAINOS

Risteilymatka yhdistää oman seikkailun ja ammattilaisten palvelut – Välimeren upeat maisemat ja Keski-Euroopan jokilaaksot odottavat!

Sisustus

Sopiva sekoitus oman aikataulun mukaan liikkumista ja laadukkaita palveluita käden ulottuvilla: Kristinan yhteismatkat tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä lomamatka juuri omaan rytmiisi mukautuvaksi kokonaisuudeksi!

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Kristina / Kristina Cruises Oy

Kun haluat kokea vaihtelevia maisemia, erilaisten kaupunkien ilmapiiriä ja upeita nähtävyyksiä, risteilylaivalla matkustaminen on helppo ja vaivaton vaihtoehto. Kotimainen matkanjärjestäjä Kristina tarjoaa suomalaisille suunniteltuja, tasokkaita lomapaketteja, joissa tärkeintä on asiakkaan viihtyminen.

Välimeren upeat saaret

Kun haluat nauttia lämpimästä ilmastosta, upeista kulttuurinähtävyyksistä ja henkeäsalpaavista luonnonmaisemista, Välimeren risteily on mitä oivallisin valinta! Noin viikon mittaisen risteilyn aikana pääset tutustumaan esimerkiksi Kreikkaan, Italiaan ja Kroatiaan. Yhdellä lomalla näet siis monta maata ja kaupunkia, maistelet paikallisia makuja ja aistit historiallisten maisemien tunnelmaa.

”Tällaiset lomat ovat monin tavoin helppoja, koska majoitus on koko ajan sama ja asiakkaista huolehditaan matkan alusta loppuun saakka. Ohjelmaa on tarjolla jokaiselle päivälle. Retkikohteet on valittu siten, että tutustutaan sekä luonnon, historian että kulttuurikohteisiin. Kerrotaan myös kansojen ja maiden nykytilanteista ja oloista”, kiittelee nimimerkki Pariskunta Keski-Suomesta.

Päivisin voit tutustua kaupunkikohteisiin joko oman mielesi mukaan tai osana ohjattua, suomenkielistä tutustumiskierrosta. Koet historiallisia nähtävyyksiä, maistelet paikallisia herkkuja ja teet ostoksia hurmaavissa paikallisissa putiikeissa. Kenties pulahdat uimaan kauniilta hiekkarannalta? Illan tullen saat ihailla auringonlaskua laivan kannelta ja vetäytyä hyttiin nukkumaan yösi mukavasti ja rauhallisesti. Täydellistä ja helppoa!

Euroopan vehreät jokimaisemat

Kaukana lentokenttien hälystä ja pääkaupunkien huminasta avautuu kokonaan toisenlainen Eurooppa: omintakeinen, paikallisista ruuista ja tavoista koostuva, aito. Se toivottaa matkailijan tervetulleeksi tutustumaan omaan elämänmenoonsa – ja yksi parhaista tavoista kokea tämä toinen Eurooppa on Kristinan Jokiristeily.

Mahdollisuus nuuhkia Provencen alueen tuoksuja, nähdä Portugalin viiniviljelmät tai ihailla jylhien kalliorinteiden kehystämiä Tonavan mutkia on aivan käden ulottuvilla: noin viikon mittainen retki vie sinut keskelle kauneimpia maisemia helposti ja turvallisesti.

”Saone- ja Rhone-joen risteily sopii leppoisasta matkailusta kiinnostuneille, jotka nauttivat ranskalaisen keittiön herkuista. Kiireetön eteneminen ikiaikaisella kulkureitillä, mielenkiintoiset tutustumiskohteet ja täydellinen matkanjohtaja takaavat elämyksen”, kertoo nimimerkki Maijis asiakaspalautteessaan.

Laivalta tehdyt päivävierailut kyliin ja kaupunkeihin ovat leppoisa ohjelmanumero, ja osa aterioista nautitaan laivalla, ohi lipuvia maisemia ihastellen. Vakaasti kulkeva jokilaiva on miellyttävä tapa matkustaa. Illan tullen on ihanaa vetäytyä omaan hyttiin lepäämään ja valmistautumaan tulevan päivän nähtävyyksiin!

Varaa ja ihastu!

Tutustu yhteismatkojen valikoimiin ja vaihtoehtoihin rauhassa, valitse oma suosikkisi ja tee varaus joko internetissä tai helposti suomenkieliseen puhelinpalveluun soittamalla! Laivoista löytyy erilaisiin tilanteisiin sopivia hyttejä, ja puhelinpalvelumme numerossa +358 52 1144 auttaa mielellään juuri oikean kokonaisuuden suunnittelussa.

”Kun kaikki on oikeasti etukäteen hyvin suunniteltu ja jokainen pienikin matkan varrella sattuva tilanne on varmistettu toimivaksi, on hyvä lähteä matkaan. Saa vain olla ja nauttia. Matkanjohtaja kantaa vastuun tapahtumista ja kertoo tarvittavista toimenpiteistä, Risteily Kristinan matkassa on todella huoleton tapa matkustaa, nähdä uusia kohteita ja samalla rentoutua ja nauttia hyvin valittujen laivojen loistavasta tarjonnasta”, kannustaa eräs palautetta jättänyt matkustaja.

Vaihtuvat maisemat ja laineiden liplatus odottavat sinuakin!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jokiristeily Kristina risteily risteilymatka Välimeren risteily

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.kristina.fi/

Olemme yhteismatkailuun erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on huolehtinut asiakkaidensa toiveista ja tarpeista jo seitsemän vuosikymmenen ajan. Suunnittelemme ja toteutamme teemallisia yhteismatkoja laatutietoisille suomalaisille maalla ja merellä. Palvelemme vuosittain tuhansia elämyksiä, kokemuksia ja mukavaa matkatunnelmaa arvostavia matkailijoita.

Vuonna 1953 alkanut tarinamme on kiehtova kertomus kyvystä uudistua muuttuvan maailman melskeissä.

Lue lisää: Kristina / Kristina Cruises Oy