MAINOS

Rullaverhon kiinnitys ilman ruuveja ja reikien porausta? Onnistuu!

Sisustus

Rullaverhoilla saat suojaa valolta ja käyttömukavuutta sekä kotiin että vapaa-ajan asunnolle. Patentoitu Hasta Tension™ -kiinnitysmekanismi mahdollistaa rullaverhojen kiinnityksen syvennyksiin helposti ilman poraamista ja ruuvikiinnitystä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Ihanin/TecDec Marketing Oy

Ikkunakoot ovat viime vuosina kasvaneet pientaloissa ja se asettaa haasteita myös kodin verhovalinnoille. Hasta®-rullaverhoille maailmanlaajuisesti patentoitu kiinnitysmekanismi tarjoaa ratkaisun suurten ikkunoiden syvennyksiin, kun karmirunkoihin ei haluta tehdä reikiä.

Kiinnitysmekanismi perustuu kahteen korkealla kitkapinnalla olevaan päähän, jotka kiinnittyvät lujasti karmeihin. Mekanismin vaihdetta kiertämällä rullaverhon leveys kasvaa tarvittavaan leveyteen ja se jännittyy karmien väliin. Mekanismi vaatii minimissään 6 senttimetrin syvennyksen.

”Ikkunasyvennykseen kiinnitettäviä rullaverhoja saa myös moottoreilla, jolloin korkeallakin sijaitsevien ikkunoiden verhojen säätäminen on helppoa kaukosäätimen avulla”, kertoo Pasi Keskitalo Ihanin/TecDec Marketing Oy:stä.

”Pimentävät ja screen-rullaverhot ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Esimerkiksi Hasta Tension -rullaverhoissa on valittavissa useampia värejä muun sisustuksen mukaan”, toteaa Keskitalo.

Screen-rullaverhot puolestaan suodattavat tehokkaasti UV-säteilyn ja lämmön pääsyn asuntoon säilyttäen kuitenkin näkyvyyden valoa kohden. Screen-kangas pysäyttää tehokkaasti jopa 95 % UV-säteilystä.

Näin helposti asennat Hasta Tension -rullaverhon – katso video!

Sisusta puusälekaihtimilla ja laskosverhoilla

Puusälekaihtimet luonnonmateriaaleineen tuovat kotiin elävää ja lämmintä ilmettä. Kaihtimet kestävät hyvin aikaa ja aurinkoa.

”Valikoimamme puusälekaihtimissa materiaaleina on kevyt bambu sekä lehmus. Säleiden leveyksissä on valittavissa 25 mm sekä 50 mm ja värivaihtoehtoja on tarjolla useampia”, opastaa Keskitalo.

Puusälekaihdin voidaan asentaa ikkunan pintaan tai oveen. KUVA: Ihanin/TecDec Marketing Oy

Laskosverhojen suosio on kasvanut tasaisesti. Niitä ostetaan nyt valmis- ja mittatilausverhoina, koska monellakaan ei ole enää omaa ompelukonetta käytettävissä tai ei ole aikaa tehdä verhoja itse”, kertoo Keskitalo.

Laskosverhoja on saatavissa peittävillä ja pimentävillä kankailla. Jos et halua täydellistä pimennystä, mutta kaipaat suojaa auringolta ja katseilta, kauniisti laskeutuva ja sopivasti peittävä laskosverho on etsimäsi verho.

Laskosverhon voi kiinnittää seinään tai kattoon. KUVA: Ihanin/TecDec Marketing Oy

Ihanin-verkkokaupasta saat haluamasi verhot nopeasti: vakiotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää ja mittatilaustuotteiden toimitusaika 2-4 viikkoa.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

laskosverhot puusälekaihtimet rullaverho rullaverhot sisustaminen sälekaihtimet verhokiskot verhotangot

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.ihanin.fi/

Ihanin tarjoaa kodinsisustamisen ystäville laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja auringonsuojaukseen. Yrityksellämme on kymmenien vuosien asiantuntemus alalta, luotettavat tavarantoimittajat sekä kokemus Euroopan ja Pohjoismaiden markkinoiden muutoksista trendeineen. Olemme tukenasi suunnitteluvaiheesta toimitukseen ja kerromme mielellämme, miksi sinun kannattaa valita Ihanin.

 

Lue lisää: Ihanin/TecDec Marketing Oy