MAINOS

Ulkoporeallas on ikioma lomakeidas

Piha

Tekeekö mielesi hankkia ulkoporeallas – se on yllättävän helppoa, eikä tule edes kovin kalliksi: yhden lomamatkan hinnalla saat pihallesi paratiisin vuosiksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Allastukku

Ulkoporealtaan valinnassa ratkaisee käytön helppous ja toimintavarmuus. Tärkeintähän on päästä kylpemään silloin, kun haluaa. 

– Keskitymme Allastukun mallistossa erityisesti toimintavarmoihin ja helppokäyttöisiin altaisiin, joista on jätetty kalliimmat ominaisuudet pois. Suurin osa kylpijöistä tarvitsee vain laadukkaan lämmitys- ja suodatusjärjestelmän sekä hyvän valaistuksen kohtuulliseen hintaan, kertoo Jenna Välimäki Allastukusta.

1. Innostu ja tee päätös ulkoporealtaan hankkimisesta 

Anna itsesi haaveilla ulkoporealtaasta – siitä tunteesta, kun voit saunan jälkeen tai päivän päätteeksi hengähtää omassa rauhassa perheen tai ystävien parissa.

Sitten voit toimia, sillä ulkoporealtaan hankinta on nykyään yhä useammalle mahdollista, koska hinnat ovat kohtuullisia. Toimitukset sujuvat kätevästi ja asennus on helppoa. Päätä hankkia poreallas, jos se tekisi vapaa-ajastasi vieläkin paremman!

↑Ulkoporeamme sopii myös asennettavaksi terassille tai patiolle, kunhan alusta on tasainen.

2. Valitse allasmalli

Valitse juuri sinun kotiisi sopiva allasmalli. Kuinka monta kylpijää altaaseen pitäisi mahtua? Innostaako ajatus allasjuhlista? Minkä kokoinen allas pihallenne sopii? Mitä ulkoporeallas saa maksaa? 

Allastukun valikoimissa on kaikki tyypilliset peruskoot, ja jos et löydä juuri etsimääsi, kysy Allastukusta lisää. Tarjolla on noin 100 erilaista ulkoporeallasmallia.

Jos haluat voimakasta ja monipuolista hierontaa, voit valita Pro Pation laadukkaasta ja kattavasta mallistosta.

 

Näsi.

3. Tilaa ulkoporeallas

Voit maksaa laskulla, korottomalla rahoituksella tai kortilla Pro Pation myymälässä.

Toimitus tapahtuu nopeasti Allastukun Suomen varastosta. Saat tilattua ulkoporealtaan käyttövalmiina, jolloin siinä on jopa virtajohto asennettuna.

Voit tilata altaan mukana hoitoaineet ja -tarvikkeet, jolloin hoito ja ylläpito sujuvat huoletta.

↑Porealtaan hierontasuuttimet kohdistavat vesiterapiaa juuri oikeisiin kohtiin elvyttäen kehoa.

4. Valmistele alusta

Valmistele alusta ulkoporealtaalle ja järjestä sähköt.

Alustan tulee olla altaan ulkomittojen mukainen ja sähköliitännässä pitää olla vikavirtasuojaus. Putkiliitäntöjä ei tehdä, vaan vesi ohjataan puutarhaletkulla altaaseen. 

Allastukku toimittaa mallikohtaiset asennusohjeet, joissa kerrotaan valitsemasi altaan vaatimukset alustalle, sähkölle ja tuleville huoltotarpeille.

Pihlaja.

5. Nauti kylvyistä – ympäri vuoden

Allas toimitetaan sovittuna päivänä. Asennukseen tarvitaan 2–4 henkilöä altaan koon mukaan. Altaan saa tontilleen nosturillakin lisämaksusta.

Asennuksen jälkeen voit täyttää altaan vedellä, laittaa sähköt päälle ja odottaa veden lämpenemistä.

Ulkoporealtaat on eristetty ja lämpökansi kuuluu aina toimituspakettiin, joten Allastukun koko mallistoa voi käyttää ympäri vuoden jopa pohjoisimmassa Lapissa.

Ulkoporealtaassa voi rentoutua nauttien lämpimästä vedestä ja ihanasta tunnelmasta ympäri vuoden.

6. Huolehdi ilman stressiä

Allastukun käyttöohjeilla pidät veden ja altaan hyvässä kunnossa. Ohjauspaneelista säädät mieleisesi lämpötilan ja valaistuksen. Allas suodattaa veden päivittäin ja pitää lämpötilan asetetussa. Vesi kannattaa vaihtaa noin puolen vuoden välein.

 

 

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Allastukku poreallas porealtaat Pro Patio ulkoporeallas ulkoporealtaat ulkoporeamme ulkoporeammeet

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.allastukku.fi/

Suomen suurimpiin kuuluva ulkoporealtaiden maahantuoja Pro Patio Oy on aloittanut uuden, edullisempiin ulkoporealtaisiin erikoistuneen yrityksen Allastukun.

Allastukku tarjoaa laadukkaat ulkoporealtaat, jotka on helppo asentaa, vaivaton käyttää ja joiden hintataso sopii useimpien omakotiasujien kukkarolle. Allastukku toimittaa ulkoporealtaat koko Suomeen Vantaan varastolta.

Lue lisää: Allastukku