MAINOS

Unelmien koti varmasti ja nopeasti

Talo

Tehtaassa, säältä suojassa rakennetaan sekä perinteisiä että moderneja talomalleja. Talo on pintamateriaaleineen ja kiintokalusteineen valmiina tontilla pystyssä jopa kuudessa viikossa ja täysin muuttovalmiina parin kuukauden päästä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Aatelitalo

Unelmien koti – siitä jokainen haaveilee. Nyt se on mahdollista jokaiselle talomallien avulla, joita rakennetaan ehtaassa, säältä suojassa. Tarjolla on sekä perinteisiä että moderneja talomalleja. Talo on pintamateriaaleineen ja kiintokalusteineen valmiina tontilla pystyssä jopa kuudessa viikossa ja täysin muuttovalmiina parin kuukauden päästä.

Tehtaassa lähes valmiiksi rakennettu talo on helppo ja huoleton tapa toteuttaa omakotitalounelmia. Talon osat valmistuvat tehdaslinjastolla noin 5–8 viikossa niin valmiiksi, eikä haittaa, vaikka sataisi joka päivä, sillä talon osat pysyvät visusti säältä suojassa.

– Tehtaassa toteutetaan myös kalusteasennukset, listoitus ja muut viimeistelytyöt. Ihan viimeiseksi elementit pakataan sisätiloissa kuljetusvalmiiksi, kertoo Mikko Lahtinen Aatelitalo Oy:stä.

Ammattilaistiimi kokoaa osat tontilla muutamassa tunnissa. Viimeistelyvaiheessa sisätilat tehdään täysin valmiiksi ja terassit sekä tulisija asennetaan – ja sitten taloon voikin jo muuttaa.

Unelmien koti varmasti ja nopeastiUnelmien koti varmasti ja nopeasti

↑Valittavana on sekä perinteisiä että moderneja talomalleja. Kodin voi myös luonnostella itse.

Valitse unelmien koti valmiista mallistosta

Aatelitalolla on tarjolla 17 vakiomallia, joihin kuuluu sekä yksi- että puolitoistakerroksisia malleja. Ulkoasun saa joko perinteisenä talona tai modernimpana kaupunkiversiona.

– Tällä hetkellä suosituimpia malleja ovat perinteiset 100–120 neliön omakotitalot, Lahtinen kertoo.

Rakennuspaikka ja sen kaavamääräykset antavat usein raamit talon valinnalle. Ne määrittelevät esimerkiksi kerrosluvun, rakennustyylin sekä rakennuksen värityksen ja muodon.

– Nämä talon valintaa rajaavat määräykset kannatta selvittää heti projektin alussa, koska se helpottaa talomallin valintaa, Lahtinen neuvoo.

– Talon kokoa kannattaa pohtia myös tulevaisuutta varten esim. perheenlisäystä ja jälleenmyyntiä ajatellen.

 

Unelmien koti varmasti ja nopeastiUnelmien koti varmasti ja nopeasti

↑Kiintokalusteet, pintamateriaalit ja asennukset tehdään tehtaalla valmiiksi.

Suunnittele itse unelmiesi kotisi

Oman talomallinsa voi myös luonnostella itse.

– Pystymme rakentamaan asiakkaidemme omien luonnosten mukaan suunnittelemia taloja oikein hyvin, ja yhä useampi haluaakin suunnitella oman kotinsa. Arkkitehtiä ei välttämättä edes tarvita, Lahtinen sanoo.

Tehdasvalmisteista taloa itse suunnitellessa kannattaa olla Aatelitaloon yhteydessä jo luonnosteluvaiheessa.

– Talo rakennetaan kahdesta tilaelementistä, mikä tuo joitakin rajoitteita lähinnä elementtien saumakohtiin tulevista tiloista. Esimerkiksi pesuhuone on järkevää tehdä kokonaan jommankumman elementin puolelle, Lahtinen mainitsee.

Unelmien koti varmasti ja nopeasti

↑Elementtien asennustyö rakennuspaikalla sujuu ammattilaisilta nopeasti ja turvallisesti. Sen jälkeen tehdään vielä viimeistelytyöt, kuten tulisijojen asennus.

Lattiasta kattoon tehtaalla

Aatelikodin rakentaminen alkaa talotehtaalla lattiarunkojen ja lattioiden tekemisellä. Seuraavaksi rungon päälle asennetaan ulkoseinät, väliseinät ja sisäkattorunko.

Myös kaikki tekniikka, eli lattialämmitys, ilmanvaihto, sähköistys ja putkityöt lämmityslaitteineen asennetaan jo tehtaalla valmiiksi.

Sitten tehdään pintamateriaalityöt, kuten tasoitukset, vesieristeet, maalaukset, tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset ja saumaukset.

– Elementtien tekemiseen kuluu noin kuusi viikkoa. Asiakas voi halutessaan vierailla tehtaalla katsomassa, miten oma koti valmistuu, Lahtinen toteaa.

Samaan aikaan, kun tehtaassa valmistetaan talon elementtejä, tontilla tehdään vakiotoimituksena pakettiin sisältyvät anturat ja betonisokkelit odottamaan elementtien toimitusta.

Kun elementit ovat saapuneet tontille, työmaalla tehdään vielä elementtiasennusten viimeistelytyöt sekä terassien ja tulisijojen ja väliovien asennukset. Muuttokunnossa talo on noin kolmen viikon päästä asennuksesta.

 Unelmien koti varmasti ja nopeasti  

↑Tehtaalla talon elementit rakentuvat säältä suojassa. Siellä tehdään myös putki- ja sähkötyöt valmiiksi, ennen kuin elementit viedään tontille.

https://aatelitalo.fi/

Lue myös: Mökki meren rannallaVuokramökki, oma mökki vai osaomistusmökkiPitääkö mökkiä lämmittää talvellaVapaa-ajan asunto myynnissä – sijainti ratkaisee!Nämä mökin huolto- ja korjaustoimet suomalainen tekee itse – onnistuisiko sinulta?Pientalotohtorin 10 vinkkiä mökin ostajalleOma kesämökki järven rannalla on yhä usean suomalaisen haaveLoma-asunnon remonttitarpeissa korostuvat jäte- ja harmaavesien käsittely, ilmanvaihto- ja jäätymisen esto, Muuttovalmis mökki vähällä vaivalla ja Mökin jätehuolto kuntoon nopeasti

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Aatelitalo Aatelitalot elementtitalo taloelementti talomalleja talomalli talotehdas tehdasvalmisteinen talo

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.aatelitalo.fi

Aatelitalo Oy rakentaa valmistalot muuttovalmiina talopakettina, jotta Sinä voisit toteuttaa unelmasi omasta kodista helposti ja vaivattomasti. Aatelitalo Oy on valmistalorakentamiseen erikoistunut moderni talotehdas Pohjois-Karjalan Kontiolahdella. Kehitämme jatkuvasti talomallistoamme ja asumisen mukavuutta sekä teemme omalta osaltamme omakotitalon hankinnan vaivattomaksi valmistalo ratkaisuna. Tavoitteenamme on tuottaa laadukas valmistalo kustannustehokkaasti nopealla tehdasprosessilla. Muuttovalmis Avaimet käteen –toimituksemme saa hymyn asiakkaidemme kasvoille.
Suunnittelemme valmistalot kiinnittäen erityistä huomiota tilankäytön tehokkuuteen, toimivuuteen ja mallien julkisivuihin. Talomallisto sisältää perinteikkäitä julkisivuja, jotka miellyttävät suomalaista silmää ja pohjaratkaisut ovat käytännöllisen tehokkaita. Aatelitalon valmistalo on suunniteltu suomalaiseen ilmastoon sopivaksi. Ammattirakentajien käsissä teknisesti oikein rakennetut valmistalot valmistuvat riskittömästi.
Aatelitalo on luotettava ja vastuullinen talotoimittaja. Aatelitaloilla on lainmukainen rakennevastuu 10 vuotta. Asennuksien sekä materiaalien osalta takuu on yksi vuosi.

Lue lisää: Aatelitalo