MAINOS

Valotaulu luo tyyliä ja tunnelmaa keittiöösi

Keittiö

Keittiön välitila on oivallinen paikka tuoda kodin sydämeen lisää valoa, upeita maisemia, muistoja matkoilta ja harrastuksista. Valaistu Luxnel-kuvataulu valmistetaan aina mittojen mukaan, sellaiseksi kuin sinä haluat.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Bestones Oy

Suurlan pariskunnan asunnossa Helsingissä käynnistyi putkiremontti, jonka yhteydessä tuli pohdittavaksi myös keittiön uudistaminen. Koska nykyisen keittiön alkuperäiset, täyspuiset kaapistot olivat edelleen erinomaisessa kunnossa, koko keittiötä ei ollut tarvetta remontoida. Keittiön välitilan uusimisella haettiin uutta ilmettä muuten hyvin toimivaan keittiöön.

”Pohdimme remonttia varten pitkään erilaisia välitilaratkaisuja ja olimme jo hieman epätoivoisia, että joudummeko päätymään tavanomaisiin kaakeleihin. Sitten olimme käymässä keittiömyymälässä, jossa huomasimme Luxnelin upean Pariisi-teemaisen valotaulun ja ihastuimme ideaan heti!” kertovat Leila ja Wille Suurla.

Kuvan vaihtaminen valotauluun onnistuu helposti ja nopeasti. Valon määrää voi säätää portaattomasti tarpeen mukaan.

Valotaulu on kuin ikkuna, jonka maiseman valitset itse

”Keittiöömme ei tule kovin paljoa valoa ulkoa, joten Luxnel-valotaulu on kuin ylimääräinen ikkuna: kauniin maiseman lisäksi valotaulu valaisee tasaisesti koko pinnaltaan luonnonmukaista valoa”, korostaa Leila tyytyväisenä.

”Luxnelin mukavat asiantuntijat Harry ja Janne Jankkari auttoivat meitä valotaulun ideoinnissa ja suunnittelussa. Toimituksessa ja asennuksessa ei sitten kauaa nokka tuhissut ja lopputulosta katsoessa on kyllä aina hyvällä tuulella”, myhäilee Leila.

”Tilasimme kuvatauluun saman tien toisenkin valokuvan Luxnelilta. Itse kuvaamamme talvimaisema Levin huipulta toteutettiin sekin mustavalkoisena. Valokuvan vaihto paneeliin on helppoa ja onnistuu muutamassa minuutissa”.

Luxnelin voi asentaa suoraan vanhojen kaakelien päälle.

Valotaulussa valo tulee tasaisesti koko kuvapinnan läpi.

6 hyvää syytä valita Luxnel-valotaulu keittiösi välitilaan

  • Luxnel on yksilöllinen ja tyylikäs sisustusratkaisu.
  • Valotaulu on kestävä ja helppo pitää puhtaana.
  • Luxnelin voi asentaa suoraan vanhojen kaakelien päälle.
  • Valotaulu on laadukasta suomalaista muotoilua ja tuotantoa: se työstetään ja kootaan valmiiksi tuotteeksi Sipoossa.
  • Valaistustekniikka on energiatehokas.
  • Valotaulu on suunniteltu kestämään kotikäytössä yli 20 vuotta.

Kiinnostuitko? Voit hakea lisää inspiraatiota asiakkaidemme valmiista valotaulutoteutuksista.

Luxnel-valotaulu valmistetaan aina mittojen mukaan, keittiösi malliin ja muotoihin sopivaksi.

Ota yhteyttä ja uudistetaan keittiösi ilme!

Oletko rakentamassa uutta keittiötä tai suunnittelemassa keittiöremonttia? Me Luxnelilla autamme sinua kaikissa valotaulun suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä asioissa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@luxnel.com tai täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös tutustua  

Valo saa kuvan elämään – katso video!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

BeStones Oy keittiön välitila keittiöremontti kuvataulu Luxnel valaistu kuvataulu valotaulu välitilaelementti

Julkaisuun liitetty yritys

htto://www.bestones.fi/

BS BeStones Oy tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä tuotteita, joissa olennainen elementti on valo ja kuva tai niiden yhdistäminen. Olemme erikoistuneet suuriin kuviin ja ohuisiin valaistusyksiköihin, joilla voidaan toteuttaa suuriakin valaistuja pintoja. Tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita niin sisustamiseen, opastamiseen, markkinointiin kuin mainontaan.

Lue lisää: Bestones Oy