MAINOS

Saneerauslevy tuo vesikiertoisen lattialämmityksen myös vanhaan taloon

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys on mahdollista tehdä taloon jälkikäteen ja vieläpä yllättävän kätevästi. Floore on ohut ja helposti asennettava saneerauslevy, joka luovuttaa lämpöä nopeasti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Aurelia Lattialämmitys

Floore-saneerauslevyn avulla vanhaankin taloon saa lattialämmityksen ilman hankalaa remonttia tai väliaikaisia asumisjärjestelyitä. Saneerauslevy on mahdollista asentaa kaikenlaisille alustoille. Ainoa edellytys on, että asennusalusta on tasainen, kantava, pölytön ja kuiva. 

Vanhemman talon lattioita ei tarvitse repiä perustuksia myöten auki, vaan lattialämmitys voidaan asentaa suoraan vaikka vanhan lattian päälle. Betonia ei siis tarvitse jyrsiä tai koko taloa vuorata suojamuoviin ennen operaatiota – lattialämmityksen asentaminen vanhaan taloon Floore-levyillä voi olla yllättävän helppo projekti.

Floore-levyllä on mahdollistaa toteuttaa vesikiertoinen lattialämmitys sellaisiinkin paikkoihin, joissa lattiapinta ei voi nousta paljon, sillä ohuin Floore-levy on nimittäin vain 13 millimetriä paksu. Floore-levyä voidaan käyttää myös uudisrakentamisessa sekä kohteissa, joihin tarvitaan lisäeristystä. Tällöin voidaan käyttää paksumpia, 17-, 25- tai 50-millimetrisiä levyjä.

Katso alla olevalta videolta, miten saneerauslevy asennetaan

Energiaa säästyy – lattia lämpenee nopeasti

Floore-saneerauslevy luovuttaa lämpöä nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteiset valetut järjestelmät, koska lattialämmitysputki ja lattiapinta ovat lähekkäin. Se reagoi huonetermostaatin säätöön nopeasti, noin 45 minuutissa.

Nopean reagointiajan ansiosta Flooren kanssa on mahdollisuus käyttää ohjelmoitavia huonetermostaatteja ja säästää energiaa hyödyntämällä erilaisia toimintoja, kuten esimerkiksi lämmön pudotus yöllä, poissaolotoiminnot ja loma- tai vapaa-aika-asetukset.

Floore-levyn tekniset ominaisuudet ovat markkinoiden parhaat. Se valmistetaan Ruotsissa, jossa se on myös kehitetty ja patentoitu. CE-merkintä takaa tuotteen turvallisuuden, ja Floore täyttää kaikki EN 13163 EPS-levyille asetetut tiukat tuotestandardit.

saneerauslevy ja vesikiertoinen lämmitysputkisto

Floore-asennuslevyllä saa vesikiertoisen lattialämmityksen myös vanhoihin taloihin ilman suurempaa remonttia.

Ylivoimainen saneerauslevy saneerauskohteeseen

Useimmiten vanhaan taloon ryhdytään miettimään lattialämmityksen asentamista tai saneeraamista, kun lämmitysmuoto vaihdetaan sähkölämmityksestä esimerkiksi maalämpöön. 

Floore-saneerauslevyn ansioista lattialämmityksen asentaminen onnistuu helposti joko osaan talosta tai koko asuntoon. Mikäli haluaa tehostaa kodin lämmitysjärjestelmää ja poistaa esimerkiksi vanhat patterit tai sähkökäyttöisen lattialämmityksen käytöstä osittain tai kokonaan, vesikiertoinen lattialämmitys on juuri oikea vaihtoehto.

Lattialämmitys mahdollistaa myös sellaiset sisustusratkaisut, joita ei voida tehdä, mikäli seinissä on vanhat patterit. Lattialämmitys tuo siis vapautta sisustamiseen. 

Pyydä tarjous Floore-saneerauslevyistä tästä.

saneerauslevy ja vesikiertoisen lämmityksen putkistoa

Flooren tekniikka perustuu alumiinilevyllä päällystettyihin EPS-levyihin.

Nopea asennus

Lattian pintamateriaalin, kuten parketin, laminaatin, keramiikkalaatan tai vinyylilankun, voi asentaa suoraan Floore-levyjen päälle, eikä valuja tai pitkää odottelua tarvita.

Puu-, parketti- ja laminaattilattia sekä vinyylilankku asennetaan Flooren päälle kelluvasti. Muovi- ja kangasmattojen alle on asennettava jäykistävä rakenne, kuten kova- tai lastulevy. 

Kivi-, keramiikka-, klinkkeri- tai laattalattia asennetaan suoraan asennuslevyjen päälle. Laattojen on oltava vähintään 15 x 15 senttimetrin kokoisia.

Kosteissa tiloissa asennuslevyjen päälle tulee tehdä tasoitekerros ja myös vesieristys ennen pintamateriaalin asennusta.

Ohuin Floore-levy on vain 13 millimetriä paksu. Jos tarvitaan lisäeristystä, voidaan käyttää paksumpia levyjä: 17-, 25- tai 50-millisiä.

Helppo asentaa tarkkojen kuvien ja ohjeiden mukaan

Floore-projektipalvelu tarjoaa lattialämmityssaneerauksen kokonaispakettina, joka sisältää projektin alkukartoituksen ja sopivimman Floore-levyn valinnan kohteeseen.

Asiakkaalle tulee urakan kokonaistarjous pohjakuvien tai lähtötietojen pohjalta, ja tarjoukseen sisällytetään Floore-levyt, putket, jakotukit, liittimet, suunnittelu ja rahti. Pakettiin kuuluvat myös täydelliset lattialämmityssuunnitelmat, jotka sisältävät aina putkituskuvan ja säätöarvotaulukon.

Floore-asennuskuvat helpottavat saneerauslevyjen asennusta, sillä kuvissa levyt on aseteltu kohteen pohjakuvaan optimaalisesti – se tarkoittaa sujuvaa ja yllättävän nopeaa asennusvaihetta. Kuvat ja projektitiedot säilötään Flooren pilvipalveluun, josta ne saa aina tarvittaessa.

Saneerauskohteissa ja vanhoissa taloissa pohjapiirustukset ovat usein vanhoja tai puutteellisia, mutta huonokuntoisetkin pohjakuvat digitoidaan niin, että kohteeseen voidaan toimittaa tarvittavat kuvat ja erityisesti Floore-asennuskuva.

Vesikiertoista lattialämmitystä arvostetaan ja sen energiansäästömahdollisuudet tunnustetaan yleisesti. Lattialämmityksen asentaminen vanhaan kohteeseen lisää talon jälleenmyyntiarvoa ja kohentaa asumismukavuutta.

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Aurelia Lattialämmitys Floore Floore-asennuslevy Floore-levy Floore-saneerauslevy lattialämmitys vesikiertoinen lattialämmitys

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.aurelialattialammitys.fi/

Aurelia Lattialämmitys myy ja tuo maahan laadukkaita lattialämmitystuotteita.

Kaikki vesikiertoisen lattialämmityksen komponentit, joita Aurelia Lattialämmitys myy ja käyttää, eli lattialämmitysputket, jakotukit, huonetermostaatit, toimilaitteet ja muut tarvikkeet, ovat taattua eurooppalaista huippulaatua ja pitkän tuotekehityksen tulosta. Kaikki tuotteet täyttävät tiukat EN-laatustandardit ja jokaisella komponenttivalmistajalla on kattava tuotevastuuvakuutus. Teemme yhteistyötä vain alalla tunnettujen valmistajien kanssa.

Aurelian avainhenkilöillä on 30 vuoden kokemus LVI-alan eri sektoreilta: myynnistä, tukkutoiminnasta ja maahantuonnista. Yrityksessä tunnetaan alan säädökset ja viimeiset määräykset. Vankan ammattitaidon ansiosta yritys pystyy palvelemaan asiakkaitaan tehokkaasti ja ennen kaikkea tarjoamaan juuri oikeat tuotteet oikeaan tarpeeseen.

 

 

 

Lue lisää: Aurelia Lattialämmitys