MAINOS

Viihtyisä koiranpeti tappaa punkit ja hyönteiset

Sisustus

Buddyguard-koiranpeti ja makuualusta ovat mukavia paikkoja koirille, mutta ei punkeille ja muille ötököille. Biosiditehoaineella käsitelty makuupaikka on täysin vaaraton koirille ja ihmisille.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Buddyguard

Vilkkaimmatkin koirat kaipaavat rauhallisia lepohetkiä turvallisessa paikassa. Koiranpeti voi olla muutakin kuin vain makuupaikka: Buddyguard-koiranpedit ja makuualustat tappavat epätoivotut vieraat hyttysistä punkkeihin.

Buddyguard-tuotteet on suojattu hyönteisiltä biosiditehoaine permetriinillä. Koiran asettuessa makuulle pedin päälle punkit, kirput ja muut hyönteiset kuolevat. Tuotteet ovat vaarattomia ihmisille ja koirille, mutta tappavia hyönteisille. Tuotteet eivät sovellu myöskään kissoille. Vaikuttava aine ei irtoa tuotteesta.

Laadukkaiden ja kestävien Buddyguard-tuotteiden päällyskangas on 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa. Kaikki Buddyguard-tuotteet kestävät 75 pesukertaa. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi Buddyguard kannattaa pestä säännöllisesti, jotta likaa, pölyä tai karvoja ei kerry pintaan liikaa. Pienet tahrat on helppo pyyhkäistä pinnasta pois esimerkiksi kostealla liinalla.

BuddyGuard_Blanket_Dog4

Buddyguard-tuotteita on kaiken kaikkiaan kolme erilaista. Peite (120 x 80 cm) on mukava ja helposti liikuteltava makuualusta. Kevyen makuualustan voi heittää vaikkapa sohvalle suojaamaan verhoilua karvoilta ja lialta. Peitettä on saatavana kolmea eri väriä: harmaa, ruskea ja musta.

BuddyGuard_Pillow_M_Dog

Peite kulkee kätevästi mukana autossa, mökillä ja matkoilla, mutta kotioloissa mukavuuden takaa Buddyguard-tyyny, jossa on 15 cm paksuinen täyte. Kaikista parhaimmat unet koirallesi saat hankkimalla paksulla täytteellä varustetun pedin. Sekä tyynyssä että pedissä on liukumista estävä pinnoite 100 % polyesteriä. Molempia on saatavana harmaana ja mustana kolmessa eri koossa: S (65 x 50 cm), M (90 x 60 cm) ja L (120 x 80 cm).

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Buddyguard Horisont Enterprises hyttynen hyönteinen hyönteisten torjunta kirppu koira koiranpeti

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.buddyguard.fi/#ota-yhteytta

Tarjoa koirallesi viihtyisä ja mukava paikka

Buddyguard-tuotteet ovat laadukkaita ja käyttöä hyvin kestäviä. Peite on mukava ja helposti liikuteltava makuualusta, joka kulkee mukana autossa, mökillä ja matkoilla. Tyynyssä ja sängyssä on mukavan paksu täyte ja liukumista estävä pohjakangas.

Buddyguard-tuotteet on lisäksi suojattu hyönteisiltä biosiditehoaine permetriinillä. Tuotteet ovat vaarattomia ihmisille ja koirille, mutta tappavia hyönteisille. Vaikuttava aine ei irtoa tuotteesta. Hyönteiset, mm. punkit ja hyttyset, eivät jää henkiin Buddyguard-tuotteilla.

Lue lisää: Buddyguard