MAINOS

Vuokramökki poreammeella tarjoaa säväyttävän kokemuksen

Mökki

Vuokramökit tarjoavat paljon muutakin kuin neljä seinää, ja sitä osataan myös vuokramökeiltä vaatia. Laadukas varustetaso, hyvä sijainti ja esimerkiksi poreamme tekevät lomailusta helppoa, rentouttavaa ja jopa mukavan ylellistä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Koli24.fi

Kotimaan matkailu otti aimo harppauksen viime vuonna, kun korona iski maailmaan. Ulkomaille ei päässyt ja matkailijat turvaituivat kosolti kotimaisiin vaihtoehtoihin. Vuokramökit menivät kaupan ympäri Suomen, ja loma-ajan ajanviettotapana mökkeily nousi jälleen uuteen kukoistukseensa.

Mökkeily onkin hyvä vaihtoehto lomavaihtoehdoksi etenkin kotimaassa. Mökillä luonnon rauhallisuus on läsnä ja arjesta pääsee todella irtautumaan, kunhan jättää ainakin suurimman osan elektroniikasta kotiin ja keskittyy unohtamaan arjen johonkin kaupungin tai keskustan kiireeseen.

Matkailuvaihtoehdot ovat kehittyneet vuosien varrella, eivätkä mökit ole jääneet tässä kilpailussa missään vaiheessa paitsioon. 

Pulahdus poreisiin

Yksi viimeisten vuosien aikana mökeille ilmestyneistä uutuuksista ovat poreammeet, joihin pulahtaminen rauhoittaa mukavasti etenkin kauniina kesäiltana. Tai miksei vaikka kesäpäivänäkin, kukin tavallaan. Auringonlaskun aikaan ei ole parempaa kuin istuskella poreammeessa ja nauttia illasta.

Perinteisesti poreammeet mielletään sisätilojen herkuksi, mutta esimerkiksi Kolilla monella mökillä poreammeet on viety ulkotiloihin. Tämä takaa sen, että mökkeilijä saa niistä kesäisin parhaan mahdollisen ilon irti raikkaasta ulkoilmasta.

Lomaansa ei tarvitse kuluttaa poreammeen putsaamiseen, sillä vedenpuhdistaminen ja ylläpito on pitkälti automatisoitua nykyisten teknologisten ratkaisujen myötä. Esimerkiksi Koli24 tarjoaa vuokramökkejä, joissa luksuksena on tarjolla myös poreamme.

Käy katsomassa Koli24:n Kolin mökit ja varaa loma kansallismaisemiin. 

Luksusta tähtien loisteessa

Koli24:n kautta varattavissa laadukkaissa mökeissä kahdessa on ulkoporeamme, ja nämä ovat Villa Kannas 1 ja Villa Kannas 2. Mökit sijaitsevat Juuassa Kannaksenkylällä. Matkaa Juuan keskustaan ja kauppoihin on noin seitsemän kilometriä. Kolille ajaa autolla reilussa puolessa tunnissa.

Villa Kangaksen kahdeksan hengen mökeissä on paljon herkkuja, kuten wifi-yhteys ja kolme älytelevisiota esimerkiksi etätyöskentelyn helpottamiseksi. Kirsikkana päällä komeilee terassilla oleva ulkoporeamme, jonka saa käyttöönsä lisämaksusta.

Poreisiin mahtuu yhtä aikaa jopa seitsemän kylpijää, ja poreammeessa rentoutuessa voi ihastella lasikaton lävitse tähtitaivasta ja revontulia. Katto suojaa kylpijää lumi- tai vesisateelta kylvyn aikana.

Poreammeesta pääsee nauttimaan myös Villa Porkka -mökissä, joka sijaitsee Rintasenvaaralla Loma-Kolilla suomalaisissa kansallismaisemissa. Huvila on moderni ja viihtyisä, jossa on tilaa myös hieman suuremmalle porukalle. Voit siis lähteä nauttimaan kesäilloista kaveriporukalla tai isommankin perheen kesken.

Jos haluat poreammeen käyttöön Villa Porkassa, tulee se muistaa varausvaiheessa ostaa erikseen. Muista siis tipauttaa ostoskoriin poreammevaihtoehto, mikäli haluat nauttia kesästä hellien poreiden pauhussa.

Poreamme on vielä paljuakin parempi vaihtoehto

Palju on erittäin mukava lisä mökille tai kotipihaan, mutta sen ongelmaksi voi muodostua esimerkiksi ylläpito. Palju tulee aina täyttää uudelleen ja vedet täytyy vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä tuottaa ylimääräistä työtä silloin, kun haluaisi vain nauttia lomailustaan.

Poreammeessa ylläpito-ongelmia ei ole, sillä tehokkailla suodatinratkaisuilla taataan, että vesi pysyy jatkuvasti hyvänä eikä sitä tarvitse vaihtaa kuin erittäin harvoin. Mikä parasta, poreammeen erilaiset hierontavaihtoehdot tuovat ainutlaatuisen ulottuvuuden ulkona kylpemiseen kesäisin.

Ulkoporeammetta kannattaa ehdottomasti kokeilla voit yllättyä, miten mukava osa se on mökkeilyä.

Muista vierailla osoitteessa Koli24.fi, kun kaipaat rentouttavaa mökkilomaa poreammeen kera.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Koli Koli24 Koli24.fi mökki Pielinen Sport-Kone Halonen Villa Kannas vuokramökki

Julkaisuun liitetty yritys

https://koli24.fi/

Koli24.fi on yhdistelmä Kolin matkailun vinkkejä ja laadukasta majoitustarjontaa.

Lue lisää: Koli24.fi