MAINOS

ZIP-Screen rullaverho blokkaa auringon haitat muttei estä näkymää

Sisustus

Moottoroitu ZIP-Screen rullaverho on loistava vaihtoehto ulkopuoliseen aurinkosuojaukseen. Ulkopuoliset aurinkosuojat asennetaan ikkunan ulkopuolelle estämään auringonsäteilyn haittavaikutukset.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Ihanin/TecDec Marketing Oy

ZIP-Screen-rullaverhojärjestelmässä on näköesteenä varjostuskangas, joka blokkaa auringonsäteilyn haittavaikutukset eli sisätilojen liiallisen lämpenemisen ja lähes 95 prosenttia UV-säteistä. Sen ansioista koneellinen jäähdytystarve helteellä pienenee, mistä syntyy energiansäästöä. ZIP-Screen rullaverho suojaa kotia myös hyönteisiltä ja ilman saasteilta.

Moottoroitu ZIP-Screen rullaverho voidaan yhdistää talon automaatioon, jolloin rullaverho reagoi liikkumalla ylös tai alas sisälämpötilan mukaan. Kangas pysyy ZIP-tekniikan ansioista urassaan ja kestää tuulessakin tukevasti paikallaan.

Vaikka screenkangas estää auringon kuumien säteiden pääsyn talon sisälle, se ei peitä näkymää ulos. Siksi se sopii loistavasti esimerkiksi kauniiseen, mutta myös auringolle alttiiseen järvi-, meri- tai tunturimaisemaan. ZIP-Screen rullaverho on lisäksi loistava ratkaisu toimisto- ja liiketiloihin, joissa on paljon lasipintaa.

ZIP-Screen rullaverhossa on kolme perusrunkoväriä, ja myös erikoissävyt ovat mahdollisia. Mitä tummempi kankaan väri on, sitä terävämpi on kontrasti ja näkymä ulos selkeämpi.

ZIP-Screen rullaverho

ZIP-Screen rullaverho peittää rakennuksen ulkosivun tiivisti ilman avoimia sivulaitoja. Se estää auringon haittavaikutukset jo ulkona, jolloin sisätilat pysyvät miellyttävinä helteelläkin.     

XL Screen -rullaverhot vakiokokoisina nyt myös isommille ikkunoille

XL Screen -rullaverho vakiokokoisena on tämän kevään uutuus, joka peittää suurenkin ikkunan ja suojaa tehokkaasti auringolta. Materiaalina siinä on korkealaatuinen screenkangas, joka säilyttää näkymän ulos, mutta suojaa auringonvalolta ja -häikäisyltä sekä blokkaa lähes 95 prosenttia UV-säteistä.

Verhoa säädetään kevyesti ja helposti ketjumekanismin avulla, joka sisältää myös Child safety -lapsiturvalaitteen. Se on yhteensopivia akkukäyttöiselle moottorille, eikä vaadi erillisiä sähkötöitä.

XL Screen -rullaverhon leveydet ovat 200, 210, 220, 230, 240 ja 250 senttimetriä, ja sen vakiokorkeus on 250 senttiä.
ZIP-Screen rullaverho XL-screen rullaverho

Screen-rullaverho on moderni ja energiaa säästävä ratkaisu sisätiloihin valon ja lämmön säätelyyn. XL-kokoinen Screen-rullaverho on tämän kevään uutuus.

Pimentävät laskosverhot & näyttävät puusälekaihtimet: sisustuksellista auringonsuojaa

Laskosverhot luovat rentoa ilmettä kodin kaikkiin huoneisiin! Laadukkaat pimentävät laskosverhot saa nyt myös vakiokokoisina. Valitsemalla upeat ja kauniisti laskeutuvat pimentävät laskosverhot voi nukkua paremmin – valon määrällä on merkittävä vaikutus unen laatuun.

ZIP-Screen rullaverho ja laskosverho

Laskosverhon voi kiinnittää seinään tai kattoon. Valmis- ja mittatilauslaskosverhoista on tullut yhä suositumpia, koska yhä harvempi haluaa enää ommella verhojaan itse.

Mikäli toivoo kaihtimilta auringonsuojan lisäksi näyttävyyttä ja luonnetta sisustukseen, kannattaa valita puusälekaihdin. Se tuo tilaan näyttävyyttä ja toimii samalla sisustuselementtinä.

Puukaihtimet tuovat ajatonta tyyliä ja tunnelmaa niin kotiin kuin toimistoonkin. Aitona luonnonmateriaalina puu luo lämpimän ja harmonisen tunnelman moneen tilaan.

Puusälekaihdin on loistava sisustus- ja näkösuojaratkaisu kaikissa kuivissa huonetiloissa. Se on tarkoitettu pääsääntöisesti pinta-asennukseen, eli sitä ei asenneta esimerkiksi ikkunan väliin.

Säleiden leveydeksi voi valita 25 tai 50 millimetriä. Puusälekaihtimien värivalikoima on laaja, eli omaan sisustukseen löytyy varmasti täydellinen puusälekaihdin.

ZIP-Screen rullaverho ja puusälekaihdin

Puusälekaihdin voidaan asentaa ikkunan pintaan tai oveen.

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

pimentävät laskosverhot puusälekaihdin screenkangas XL Screen -rullaverhot ZIP-Screen rullaverho

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.ihanin.fi/

Ihanin tarjoaa kodinsisustamisen ystäville laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja auringonsuojaukseen. Yrityksellämme on kymmenien vuosien asiantuntemus alalta, luotettavat tavarantoimittajat sekä kokemus Euroopan ja Pohjoismaiden markkinoiden muutoksista trendeineen. Olemme tukenasi suunnitteluvaiheesta toimitukseen ja kerromme mielellämme, miksi sinun kannattaa valita Ihanin.

 

Lue lisää: Ihanin/TecDec Marketing Oy