Suomen surkein piha -kilpailu ratkesi

Yleinen
Facebookissa julkaistiin kesällä 2012 humoristinen ja tunteita herättävä pihakuvakilpailu ”Suomen Surkein Piha”. Surkein piha on nyt valittu ja 10 000 euron arvoinen HB-pihalahjakortti on löytänyt voittajansa.

HB-Betoniteollisuus Oy:n  järjestämään kilpailuun osallistuttiin lähettämällä yrityksen facebook-sivulle valokuva omasta pihasta. Voitto ratkaistiin sivustolla käyvien facebook-käyttäjien antamien tykkäys-äänten perusteella. Kilpailuun osallistui huikeat 163 pihaa.

Voittoon kiri lopulta ylivoimaisella äänten enemmistöllä vantaalaisen Katja Pulkkinen-Pokin lähettämä pihakuva; Pulkkinen-Pokin kuva keräsi huikeat 958 tykkäystä. Voiton ratkettua Katja Pulkkinen-Pokin riemastunut, kuusivuotias Eero-poika ilmoitti tomerasti, että pihakivien paras väri on harmaa!

Voittopihan valmistumista seurataan

HB-Betoniteollisuus Oy:n markkinointipäällikkö Heli Rantanen luovutti 10 000 euron arvoisen pihalahjakortin voittajalle Vantaalla  27.8.

HB-Betoniteollisuus Oy seuraa syksyn mittaan tiiviisti voittajapihan muutostöiden edistymistä. Myös yleisöllä on mahdollisuus nähdä, kuinka Suomen surkein piha muuttuu esteettömäksi,  käyttäjäystävälliseksi ja kauniiksi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

 

Lisätietoja:

www.hb-betoni.fi
www.facebook.com/HBbetoni

MAINOS
MAINOS LOPPUU