Disney Vedenkeitin on metkasti muotoiltu ja saa hymyn huulille oli kyseessä aamun ensimmäinen teekupillinen tai illan puurohetki. Vedenkeittimen toinen kylki on mikkimäisesti punainen ja toinen musta. Vedenkeittimeen mahtuu 1,2 litraa vettä. Keitin ilmaisee veden määrän ja merkkivalo kertoo, kun virta on päällä. Keittimessä on ylikuumenemissuoja ja näpsäkkä säilytystila johdolle. Tuotteella on kahden vuoden takuu.

Teho1850−2200 W, suositushinta 59,90 €


Disney Keittiövaaka kertoo luotettavasti mitattavan ruoka-ainemäärän. Vaa’an alusta on neljän millin paksuista turvalasia, joka kestää vauhdikasta keittiökäyttöä.

Kapasiteetti 3 kg / tarkkuus 1 g, mukana myös taaraus- ja kellotoiminto. Disney Keittiövaa’alla on kahden vuoden takuu.

Suositushinta 49,90 €


Mikki Milano Leivänpaahdin on kompakti keittiön piristys. Näkyville voi valita paahtimen punaisen tai mustan puolen, ja keittiö saa uutta ilmettä. Leivänpaahtoaukot kahdelle leivälle paahtavat leivän tasaisesti sopivan rapeaksi. Leivänpaahtimessa on uudelleenlämmitys- ja sulatustoiminnot. Kun paahtoaika on kulunut, leivänpaahdin nostaa leivät automaattisesti ylös. Pysäytyspainikkeella leipä on helppo poistaa paahtimesta kesken lämmityksen. Paahtimella on kahden vuoden takuu.

Teho 800 W, suositushinta 49,90 €


Disney Vohvelirauta-Voileipägrilli tulee hätiin, kun illanistujaisiin kaivataan sekä makeaa että suolaista. Vaihdettavilla vohveli- ja voileipägrillilevyillä on helppoa valmistaa lämpimiä leipiä ja kuohkeita vohveleita. Merkkivalo kertoo, kun kuumuus on sopiva taikinalle tai leiville. Laitteen säilytys onnistuu myös pystyasennossa, sillä kannen lukitus pitää sen kompaktina pakettina. Laitteella on kahden vuoden takuu.

Teho 750 W, suositushinta 59,90 €

Arieten Disney-sarja myynnissä mm. KodinYkkösissä huhtikuusta 2010 lähtien.

Lisätietoja Suomen Sähkötuonti Oy, puh. 020 741 1660.