Koti siistiksi ja tavarat järjestykseen innovatiivisilla säilytysratkaisuilla

Sisustus

Muuta kaaos järjestykseksi. elfan säilytysratkaisut eivät ainoastaan säästä tilaa, ne myös luovat tilaa. Kaikkia järjestelmiä voidaan yhdistellä ja muokata täydellisiksi säilytysratkaisuiksi: riippukiskojärjestelmistä ja liukuovista vaatekaappien sisustuksiin ja hyllyjärjestelmiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

elfa tunnetaan ensiluokkaisesta toimivuudesta yhdistettynä nykyaikaiseen muotoiluun ja huippulaatuun. Tarvitsetko enemmän tilaa? Anna meidän laittaa elämäsi järjestykseen ja katso miten voimme auttaa sinua!

elfa Classic, kaikkialle


Liukuovet Prima Trio, sisustus Classic valkoinen.

Classic-järjestelmä mahdollistaa lukemattomat erilaiset yhdistelmät ja yksilölliset ratkaisut. Oli kyseessä sitten eteinen, makuuhuone, olohuone, autotalli tai lastenhuoneen komero, me autamme sinua luomaan elämällesi tilaa.

elfan teräskomponentit ovat tukevia ja pitkäikäisiä. Ne kestävät käyttöä ja kulutusta sukupolvelta toiselle. Me luotamme hyvään laatuumme niin paljon, että annamme tuotteillemme 10 vuoden takuun.

Makuuhuone


Liukuovet Elegant, sisustus Classic platina.

Unelmiesi vaatekaappi ei pelkästään helpota sinua löytämään etsimääsi, vaan saa myös makuuhuoneesi tuntumaan tilavammalta ja mukavammalta.

Eteinen


Liukuovet Trend, sisustus Classic valkoinen.

Ensivaikutelma jää usein elämään. Eteinen on kotisi käyntikortti. Varmista siis, että se on posititiivinen. elfalla on tarjota kaikkiin perheesi tarpeisiin sopiva resepti siistin ja selkeän eteistilan luomiseksi. Käytännölliset ja tilaasäästävät liukuovet ovat piste i:n päälle.

Keittiö


Liukuovet Continental, sisustus Classic platina.

Jokainen kokki tietää, että onnistuneen ruoanlaiton salaisuus on järjestelmällisyys ja se, että kaikelle on oma paikkansa. Luo lisätilaa ja anna keittiöllesi persoonallinen ilme kauniilla liukuovilla.

Vaatehuone


Sisustus Classic platina

Vaatehuone on ehdotonta luksusta. Sinun ei tarvitse käyttää siihen kokonaista huonetta; voit kätevästi muuntaa pienemmänkin tilan toimivaksi vaatehuoneeksi. Kun yhdistelet elfan mekanismeja ja erilaisia lisätarvikkeita, voit helposti luoda nerokkaita ratkaisuja vaatteidesi säilytykseen.

Laundry


Classic ja Laundry valkoinen.

Pyykinkäsittelykin sujuu kuin leikiten, kun sinulla on toimivasti järjestetty kodinhoitohuone.

Asennettuasi elfan kodinhoitohuoneeseen et malta odottaa päästäksesi taltuttamaan pyykkivuorta tehokkaissa tiloissa. Lankahyllyjen ja muiden tehokkaasti tilaa hyödyntävien tarvikkeiden ohella elfan kuivaustelineet säästävät lattiatilasi muuhun käyttöön ja tekevät kodinhoitohuoneesi siivouksestakin helppoa.

Autotalli


Classic ja Utility platina.

Mahtuuko autosi kaiken tavarapaljouden sekaan autotalliisi? Asia on onneksi helppo muuttaa käytännöllisellä ja tehokkaalla säilytysjärjestelmällä.

Piha ja puutarha


Classic valkoinen ja Utility platina.

Luo puutarhavajaasi tai varastoosi uusi järjestys, jossa kaikki työkalut ja tarvikkeet ovat näppärästi käden ulottuvilla. Samalla vapautat käyttöösi arvokasta työtilaa!

Urheilu


Classic ja Utility platina.

Koko perheen urheilu- ja harrastusvälineiden varastointi voi aiheuttaa melkoista päänvaivaa. Käytä seinätila tehokkaasti hyödyksesi ja kokoa juuri sellainen säilytysjärjestelmä, joka vastaa sinun perheesi tarpeita.

Innovatiisia ratkaisuja yli 60 vuoden kokemuksella

Ruotsalainen keksijä ja insinööri Arne Lydmar perusti vuonna 1948 yrityksen, joka pian nousi nykyiseen asemaansa, markkinajohtajaksi. Kaikki alkoi arkkitehtipariskunta Nils ”Nisse” ja Karin ”Kajsa” Strinningin vuonna 1949 suunnittelemasta astiankuivatustelineestä. 1950-luvulla käynnistyi kuuluisan lankakorin tuotanto. Ideana oli luoda tilaa innovatiivisilla ja nerokkailla säilytysratkaisuilla.

Yli 60 vuoden kokemuksella elfa tarjoaa edelleenkin uranuurtajana alallaan nerokkaita ja käytännöllisiä, skandinaavisesti muotoiltuja ja innovatiivisia ratkaisuja jokaiseen kotiin. Elfa kehittää jatkuvasti uusia ideoita ja tuotteita kaikkiin kodin tiloihin – keittiöstä makuuhuoneeseen ja olohuoneesta autotalliin.

Lisätietoja ja jälleenmyyjät: www.elfa.com 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.