Siirry pääsisältöön

Suunnittele tulisija Tulikiven uudella verkkopalvelulla

Lämmitys
Uuniräätäli-ohjelma löytyy netissä osoitteessa www.uuniraatali.fi. Ohjelmalla käyttäjä voi nähdä kolmiulotteisena mallinnuksena, miltä tulisija näyttää valituilla vaihtoehdoilla.

Uuniräätäli mahdollistaa oman tulisijan suunnittelun kotoa käsin. Sen avulla voit suunnitella, millainen uuni sopii kotisi sisustukseen. Voit suunnitella uunisi valmiista koristeosista, muuttaa kaakeliväriä ja uunin korkeutta tai vaihtaa luukkuja. Tietokoneohjelmalla asiakas voi kokeilla vaikka uunin korkeuden muuttamista, eri luukkuja, eri värejä, kransseja, kivipintoja ja koristekaakeleita. Uuniräätäli mallintaa kuvan halutusta uunista valintojen mukaan. Kolmiulotteisten mallikuvien avulla voit katsoa miltä uuni näyttää eri kulmista. Kuva liikkuu hiirellä liikuttamalla.

Palvelu edellyttää kirjautumista

Palvelu edellyttää kirjautumista ja Viewpoint-selainlaajennuksen asentamista. Viewpoint ei kokeiltaessa ainakaan kirjoitushetkellä vielä tukenut uusimpia Firefox-selaimia, joten varminta on käyttää Explorer-selainta. Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään käyttäjän sähköpostiin.

Uuniräätäli hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit. Kermansavi-kaakeliuuneissa ulkoasun muuntelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Uuniräätälillä eri valintoja on helppo kokeilla. Lopuksi on mahdollisuus lähettää tarjouspyyntö suunnittelemastaan tulisijasta.

Uuniräätäli-ohjelmaan pääsee suoraan osoitteella www.uuniraatali.fi tai Tulikiven kotisivujen kautta, www.tulikivi.com .

MAINOS
MAINOS LOPPUU