MAINOS

Suihkutilakalusteet innovaation huipulta

Kylpyhuone

Sanka Oy:n kylpyhuone- ja suihkutilakalusteet ovat tuttuja suomalaiskodeissa mutta myös Karibianmerellä seilaavien loistoristeilijöiden kylpytiloissa. Eikä ihme!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sanka Oy tunnetaan sekä Suomessa että ulkomailla suihkutilakalusteista ja kylpyhuonetuotteista. Moni ei välttämättä enää muista, että yrityksen tarina alkoi silmälasinsangoista – ja siitä tuli nimikin.

Sen jälkeen Sanka Oy tuli 1950-luvulla tunnetuksi innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa ja akryylimuovisten design-valaisimien valmistajana. Suomalaisen muotoilun klassikoiksi nousivat muun muassa Yki Nummen alkuperäiset Lokki– ja Modern Art -valaisimet.

Suihkutilakalusteet otettiin valmistukseen 1970-luvulla, ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Sanka on noussut alan markkinajohtajaksi Suomessa, ja nykyisin sen tuotteita on niin isoissa kuin pienissäkin kylpyhuoneissa, julkisissa tiloissa, hotelleissa ja vapaa-ajan kohteissa.

15 vuoden takuu

2010-luvun alussa Sanka Oy tuotevalikoima laajentui kattamaan kaikki kylpyhuoneessa tarvittavat tuotteet, paitsi wc-istuimet, kun ruotsalainen Iconic Nordic Rooms (INR) osti sen. Yhdessä Sanka ja INR tarjoavat linjakkaat ja tyylikkäät kestävän kehityksen suihkutilakalusteet ja kylpyhuonekalusteet kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Sanka ja Iconic Nordic Rooms myöntävät 15 vuoden takuun suihkutila- ja kylpyhuonekalusteille. Kaikki komponentit on altistettu testeissä sellaisille rasituksille, jota keskimääräinen pohjoismainen perhe aiheuttaisi yli 15 vuoden aikana.

Kestävä pintakäsittely

INR on yhdistänyt markkinoiden parhaimman ja kestävimmän pintakäsittelyn laadukkaaseen puuhun, lasiin ja alumiiniin sekä maailman johtavan laatikkovalmistajan Grassin Vionaro-laatikkojärjestelmään.

INR on luonut suihkutilakalusteet ja kylpyhuoneen sisustuksen, jotka edustavat markkinoiden huippua niin suunnittelussa, innovatiivisuussa kuin laadussakin.

Lisätietoa www.sanka.fi ja www.inr.se

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Iconic Nordic Rooms INR kalusteet kylpyhuoneeseen kalusteet suihkuhuoneeseen kalusteet suihkuun kylpyhuonekalusteet Sanka Oy suihkukaapit