Tabletti on mökin uusi viihdekeskus

Sisustus
Tabletti toimii kätevänä kesämökin viihdepakettina. Samalla laitteella tavoitat elokuvat, tv-ohjelmat, kirjat lehdet, pelit, musiikin, netin ja vaikkapa lautapelit. Lue lisää ja katso video!

Kesä on paitsi ihanaa myös liikkuvaista aikaa. Kesälomareissut suuntautuvat useimmiten mökille, vesille tai kyläilemään, eikä pitkiä matkoja perheen kanssa taiteta ilman takapenkiltä kuuluvia tylsyyshuutoja. Tabletti toimii viihdepakettina, joka viihdyttää helposti niin isoa kuin pientäkin lomalaista.

Roimasti suosiotaan kasvattanut tablet-tietokone on parhaimmillaan kesän perhereissun – tai ainakin vanhempien hermojen – pelastus. Lomakauden alkaessa kyselyt tabletin käyttömahdollisuuksista lisääntyvät, kun matkalaiset kartoittavat litteän laitteen toimintoja.

– Lomalla ihmiset liikkuvat pois kiinteiden nettiyhteyksien ääreltä ja tabletin toimivuus esimerkiksi kesämökillä askarruttaa, kertoo myymäläpäällikkö Paul Puolakka DNA Kaupasta.

Ennen reissua kannattaa tarkistaa lomakohteen kuuluvuus

– Noin globaalisti ajatellen meillä on Suomessa hyvin kattavat 3G-verkot, eli yleensä verkko kyllä kattaa myös kesämökin, Puolakka kehaisee.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Pelkkä laite ei yksin pysty nettiyhteyttä muodostamaan, vaan on varmistettava, että tabletissa on wifi-yhteyden lisäksi paikka myös 3G- tai 4G-sim-kortille.

– Myymälästä kannattaa kysyä rohkeasti neuvoa, jos oman laitteen yhteydet epäilyttävät.

Pelit ja elokuvat samassa tabletissa


Virtuaalisella digiboksilla voi nauhoittaa haluamansa TV-ohjelman ja katsella sen sitten, kun aika on sopiva.

Käyttäjiä askarruttavat nettiyhteyksien lisäksi esimerkiksi mahdollisuus tv-ohjelmien katsomiseen ja tallentamiseen. Paljon kysellään myös erilaisista peleistä ja elokuvapalveluista.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Virtuaalisella digiboksilla voi nauhoittaa haluamansa ohjelman ja katsella sen sitten, kun aika on sopiva. Netistä löytyy myös monia elokuviin ja sarjoihin keskittyneitä palvelusivustoja, jotka tarjoavat kuukausimaksun hinnalla lähes rajattomasti katsottavaa, Puolakka vinkkaa.

Tabletin viihdearvo ei rajoitu vain liikkuvaan kuvaan. Moni esimerkiksi lukee tabletilla päivän lehdet, hoitaa pankkiasiat tai tarkastaa tulevan viikon säätiedot.

– Edes lautapelejä ei tarvitse enää raahata mukana, sillä nekin on helppo ladata tabletille.

Tabletti voi korvata navigaattorin ja GPS:n

Tabletti toimii tarvittaessa myös navigaattorina niin teillä kuin vesilläkin. Laitteeseen ladattavat merikartat ohjaavat veneilijän kunnialla ohi kummeleiden ja GPS neuvoo reitin jopa metsän perukoille piilotettuun sukupirttiin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Takapenkki pysyy pitkänkin matkan hiljaisena, kun reittiohjeet tarkastettuaan tuuppaa tabletin peleineen ja leffoineen lasten käsiin. Varmista kuitenkin, että virtalähteet ovat mukana, ettei riemu lopu lyhyeen. Tabletinhan saa ladattua myös autossa, Puolakka muistuttaa.

 

Lähde: DNA

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU