MAINOS

Taimien esikasvatus on helpompaa pienoiskasvihuoneessa

Piha

Taimien esikasvatus vaatii päivittäistä hoitamista ja säännöllistä kastelua. Ota pienoiskasvihuone avuksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Taimien esikasvatus on helpompaa, jos käytössäsi on tähän käyttätarkoitukseen suunniteltu pienoiskasvihuone. Nelson Gardenin Rootmaster pienoiskasvihuoneessa on ainutlaatuinen itsekastelujärjestelmä, joka ansiosta taimien esikasvatus on helpompaa. Samalla se varmistaa taimelle vahvat juuret.

Esikasvatusvaiheessa taimia pitää hoitaa päivittäin ja kastella säännöllisesti. Nelson Gardenin kehittämä ja patentoima minikasvihuone on vastaus tähän esikasvatuksen haasteeseen. Siinä on viljelyä helpottava itsekastelujärjestelmä ja kastelun voi jättää minikasvihuoneen hoidettavaksi jopa viideksi päiväksi. Riittää kun varmistaa, että pohjakaukalossa on tarpeeksi vettä.

Taimien esikasvatus pienoiskasvihuoneessa takaa vahvan juuriston

minikasvihuone - taimien esikasvatus

Jotta taimien esikasvatus onnistuisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, kennoissa on uria, jotka ohjaavat juuret alaspäin.

Jotta esikasvatus onnistuisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, kennoissa on uria, jotka ohjaavat juuret alaspäin. Tämä varmistaa sen, että juuret eivät paakkuunnu ja juuristosta tulee vahva ja hyvin kehittynyt. Kun on aika koulia, hentojen pikkutaimien siirto on helppoa, sillä kennoston solut aukeavat kirjan tavoin.

Rootmaster-pienoiskasvihuoneeseen mahtuu 32 tainta. Kokonaisuus muodostuu pohjakaukalosta, kennoista ja niiden kannattimista sekä kannesta. Pakkauksessa on myös 8 kastelunauhaa, jotka voi esikasvatuksen päätyttyä huuhtoa ja käyttää uudelleen.

  • Kaukalo ja kennot on valmistettu kierrätysmateriaalista, koko tuote 100% kierrätettävästä materiaalista.
  • Kaikki osat kestävät konepesua.
  • Mitat: pituus 29 cm, leveys 19,5 cm ja korkeus 21 cm.
  • Hinta n. 34 euroa.

 

Lisätietoja: www.nelson.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

esikasvatetut taimet esikasvatus kasvihuone taimet