Taina laihtui 100 kg kuntopyörällä – katso kuvat hurjasta muodonmuutoksesta

Sisustus

Kuntopyörä on tehokas kuntolaite laihdutukseen. Tämän tietää Taina, 52, joka laihtui kuntopyörätreenillä 100 kg.

Vielä pari vuotta sitten salolainen Taina, 52, oli huonossa kunnossa ja painoa oli kertynyt yli 170 kg. Vuonna 2018 hän teki elämäntaparemontin ja aloitti säännöllisen kuntoilun kuntopyörällä.

Aiemmin Taina ei harrastanut liikuntaa, mutta nyt kuntopyöräilystä on tullut tärkeä osa hänen arkeaan. Tällä hetkellä Taina käyttää M-koon vaatteita ja painaa 69 kg, eli painoa on pudonnut parissa vuodessa yli 100 kg. Tainan kannustava esimerkki on herättänyt paljon huomiota ja innostanut myös muita treenaamaan.

Kuntopyörä on tehokas rasvanpolttaja

Taina aloitti kuntopyörällä treenaamisen tammikuussa 2018, ja paino alkoi pudota nopeasti, mikä kannusti jatkamaan harjoittelua.

– Poljin kuntopyörällä aluksi 15 minuuttia päivässä, ja vähitellen pidensin harjoituksen 45 minuuttiin päivässä. Lopulta poljin jo tunnin päivässä.

Lyhytkin kuntopyörätreeni polttaa rasvaa ja tukee painonpudotusta. Rasvan palamista voi entisestään tehostaa intervallitreenillä. Intervallitreenissä kuntopyörää poljetaan kovalla tahdilla 30 sekuntia ja tämän jälkeen 30 sekuntia rauhallisempaan tahtiin. Näitä lyhyitä treenijaksoja toistetaan 15-30 minuutin ajan. Intervalliharjoittelua on tutkittu paljon ja tutkimukset osoittavat, että teholtaan vaihteleva intervallitreeni polttaa rasvaa tasaista harjoittelua tehokkaammin.

Kuntopyörätreenissä tuloksia on helppo seurata, ja on motivoivaa nähdä, miten kilometrit lisääntyvät ja kuntotaso kasvaa. Vuoden aikana Taina polki kuntopyörällä 5042 kilometriä ja tulokset puhuvat puolestaan.

Kuntopyörä sopii kaikille

Kuntopyörä sopii erinomaisesti aloitteleville kuntoilijoille, mutta on tehokas treenimuoto myös kovakuntoiselle aktiiviliikkujalle. Tukevarunkoisen, laihdutuskäyttöön sopivan kuntopyörän saa jo alle 300 eurolla. Taina harjoittelee lähes ammattisalitasoisella FitNord Cyclo 500E -kuntopyörällä, josta löytyy helposti säädettävä sähkömagneettivastus ja monipuoliset treeniohjelmat.

Kuntopyörä on erinomainen laite laihdutukseen ja se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille kuntoilijoille lähtötasosta riippumatta. Kuntopyörällä on miellyttävä polkea oman kodin rauhassa, eikä kuntopyörätreeni vaadi erikoisvarusteita. Kotoa löytyvä kuntopyörä tekee harjoittelusta säännöllistä ja helppoa, mikä on avain onnistuneeseen painonpudotukseen.

Artikkelissa mainitut tuotteet

Laihdutuskäyttöön sopiva alle 350 euron kuntopyörä:

https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-200-kuntopyora

Lähes ammattisalitasoinen FitNord Cyclo 500E -kuntopyörä:

https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-500e-kuntopyora

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Kuntokauppa.fi kuntolaite kuntopyörä laihduttaa laihdutus laihtua

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.kuntokauppa.fi/

Kuntokauppa.fi on tunnettu suomalainen kuntoilualan verkkokauppa, joka on palvellut suomalaisia kuntoilijoita, yrityksiä ja seuroja jo yli kymmenen vuotta. Noutomyymälämme sijaitsee Tampereen Tesomalla helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Meiltä löydät suuren ja monipuolisen valikoiman kuntoilulaitteita, kotitreenivälineitä, kuntosalitarvikkeita ja lisäravinteita. Tarjoamme vaihtoehtoja niin kotisaleille ja olohuone-treeneihin kuin ammattilaiskäyttöönkin kaupallisille saleille, valmennuskeskuksiin ja kuntoutukseen. Meiltä myös laadukkaat tuotteet fitness- ja painonnostoharrastajille ja runsaasti erilaisia kehonhuoltovälineitä, joista varmasti löytyy jokaiselle sopivia vaihtoehtoja.

Jotta hankkimasi tuote olisi sinulle sopiva ja auttaisi saavuttamaan tavoitteesi, haluamme antaa asiantuntemuksemme käyttöösi ja auttaa sinua tekemään oikean valinnan, oli kyse sitten käsipainoista, juoksumatosta tai kokonaisen kuntosalin suunnittelusta ja asennuksesta. Kysy siis rohkeasti apua puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta! Asiakkaat ovat meille kaikista tärkeimpiä, ja pyrimmekin aina tarjoamaan mahdollisimman helppoa asiointia kanssamme. Myymälässämme on myös esillä vaihtuva valikoima kuntoilulaitteita, joita voit käydä kokeilemassa.

Pyrimme aina tarjoamaan hinta-laatu-suhteeltaan parhaita kuntoilutarvikkeita, mistä ovat osoituksena muun muassa edustamamme tunnetut tuotemerkit. Olemme tarkkoja tuotevalikoimastamme, ja kehitämmekin sitä jatkuvasti laadun, kysynnän ja käyttökokemusten perusteella. Tilaa kuntoiluvälineet verkkokaupastamme – toimitamme ne sinulle luotettavasti ja nopeasti!

Lue lisää: Kuntokauppa.fi