TAIVE-saunamallisto edustaa kotimaista puusepäntyötä

Kylpyhuone

Cariitin TAIVE-saunamalliston tuotteet valmistetaan kotimaisena puusepäntyönä Espoossa. TAIVE-saunat valmistetaan mittatilaustyönä, mikä on mahdollista monipuolisen osaamisen ansiosta. Mittatilaussaunojen lisäksi asiakkaat voivat tilata tuotteita myös suoraan hyllystä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Cariitin TAIVE-saunamalliston tuotteet valmistetaan kotimaisena puusepäntyönä Espoossa. Mallistoomme kuuluu saunapaneeleita ja –lauteita sekä istuimia ja kaappeja saunan pukuhuonetiloihin. TAIVE-mallistoa ovat täydentämässä myös laudetyynyt, saunan oven vetimet sekä lauteille nousemista helpottavat seiniin kiinnitettävät kaideosat. Valmistamme asiakkaillemme TAIVE-saunoja mittatilaustyönä, mikä on mahdollista monipuolisen osaamisemme ansiosta. Mittatilaussaunojen lisäksi voivat asiakkaamme tilata tuotteita myös suoraan hyllystämme.

TAIVE-sauna on monipuolisen osaamisemme tulos

Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisimien valmistuksesta, ja vuonna 2018 päätimme laajentaa valikoimaamme TAIVE-saunamallistolla. Avasimme puusepänverstaan omiin toimitiloihimme ja aloimme työstämään saunan kalusteita muotopuristetusta koivuviilusta.

Lähdemme suunnittelemaan saunakokonaisuutta aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta niin saunan toiminnallisuuden kuin pintamateriaalienkin osalta. Saunan suunnittelussa läpikäytäviä asioita ovat mm. saunan toiminnallisuus, tekninen toteutus ilmanvaihtoineen, pintamateriaalit ja valaistus. Jokainen sauna on yksilö. Mitä pienempää saunaa olemme suunnittelemassa, sitä enemmän tulemme huomioineeksi tilankäyttöä. Suuremmissa saunoissa voi olla neljäkin laudetasoa, mikä vaatii paljon suunnittelu- ja mitoitustyötä. Tiedämme myös, miten puu käyttäytyy saunassa ja huomioimme tämän jo suunnittelua tehdessämme. Mitoitukseen tulee jättää riittävästi pelivaraa, jotta puuosat eivät ole liian tiiviisti kiinni toisissaan.

Kotimaisuus on Cariitille tärkeä asia. Puunkaato tapahtuu Suomessa ja tuotteet valmistamme omalla puusepänverstaallamme Espoon Suomenojalla. Puusepän työ pitää sisällään puumateriaalien työstämistä niin koneellisesti kuin käsinkin sekä erilaisten pintakäsittelyjen tekemistä. Asiakkaillemme toteuttamamme TAIVE-saunat syntyvät suunnittelutiimimme ja puuseppiemme yhteistyön tuloksena. Olemme todella ylpeitä monipuolisesta osaamisestamme!

TAIVE-saunamallisto koostuu modulaarisista osista, joten ne voidaan pakata tiiviisti kuljetusta varten. Näin rahtikustannuksetkin pysyvät maltillisina. Meille on myös tärkeää, että asiakas kokee saunan asentamisen helpoksi. Asiakkaamme saavat meiltä tarkat asennusohjeet, jotka kuvaavat saunan asennuksen vaihe vaiheelta – ja tästä olemmekin saaneet heiltä kiitosta. Tarvittaessa voidaan saunan asennus toteuttaa asiakkaan puolestakin, yhteistyökumppaniverkostomme avulla.

Puusepän työ pitää sisällään puumateriaalien työstämistä niin koneellisesti kuin käsinkin sekä erilaisten pintakäsittelyjen tekemistä.

↑ TAIVE-saunamallisto koostuu modulaarisista osista, joten ne voidaan pakata tiiviisti kuljetusta varten. Näin rahtikustannuksetkin pysyvät maltillisina.

Unelmoitko uudesta saunasta? Cariitilta saat apua saunasi suunnitteluun niin kalusteiden kuin valaistuksenkin osalta. Ota yhteyttä! www.cariitti.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Cariitti sauna saunan lauteet TAIVE TAIVE-lauteet TAIVE-sauna

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.cariitti.fi

Cariitti on perheyritys, joka haluaa tuoda kaikkiin tiloihin valoa ja viihtyisyyttä. Valikoimaamme kuuluvat monipuoliset valaistusratkaisut ja kotimaisena puusepäntyönä valmistetut saunan lauteet sekä pukuhuonekalusteet. Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisinvalmistuksesta, ja vuonna 2018 laajensimme valikoimaamme TAIVE-saunamallistolla.
Olemme rakentaneet Espoon Suomenojalla sijaitsevaan myymäläämme näyttelytilat, joissa asiakkaat pääsevät tutustumaan sekä erilaisiin valaistusratkaisuihin että TAIVE-saunamallistoon. Samoissa tiloissa työskentelevät myös 17 työntekijäämme. Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä palvelua.
Periaatteemme on aina ollut, että valaistuksessa ei ole kyse vain valon määrästä, vaan myös tunnelman luomisesta. Siksi oli luonteva askel tuoda markkinoille TAIVE-saunamallisto, joka on kehitetty samalla tausta-ajatuksella. Emme tarjoa vain lauteita, vaan autamme asiakkaitamme rakentamaan viihtyisän ja harmonisen tilan, jossa sekä silmä että mieli lepäävät.
Arvoihimme kuuluvat kotimaisuus, jatkuvuus ja ympäristöystävällisyys. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealuokkaisia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä laatunsa että ajattoman muotoilunsa puolesta.

Iloa ja kukoistusta

Muinaisen Kreikan mytologiassa tunnettiin kolme viehätysvoiman ja kauneuden jumalatarta – Aglaia (kirkkaus), Eufrosyne (ilo) ja Thaleia (kukoistus) – joiden tehtävänä oli antaa ihmisille iloa ja viehätysvoimaa. Sulottaret tunnettiin myös Khariitteina.

Cariitin tarina alkaa jo 1940-luvun lopulla, Kari Ruokosen lapsuudessa. Leluja ei tuohon aikaan liiemmin ollut, mutta kaupassa nähty taskulamppu herätti pienen Karin kiinnostuksen. Kuinka jännittävää olisikaan tutkia lampun valokeilan paljastamia salaisuuksia hämärässä metsässä, leikkiä varjoilla pimeässä kellarissa – ja kuinka sama lamppu toisi tarpeen tullen lämpöä ja turvaa. Taskulamppu maksoi 90 penniä, joka oli pikkupojalle pieni omaisuus. Kari säästi yli kahden kuukauden viikkorahansa saadakseni sen, mistä unelmoi.

Myöhemmin valaistuksesta tuli Karille ammatti. Perustettuaan muutaman valaisinyrityksen ja päädyttyään Kirkkonummella toimivan perinteikkään Valaisinpajan toimitusjohtajaksi, hän päätti perheineen ostaa yrityksen. Kun Ruokosen perheestä tuli Valaisinpajan omistaja vuonna 1998, päätettiin myös yrityksen nimi vaihtaa Cariitiksi.

Moni asia on muuttunut vuosikymmenten aikana, esimerkiksi LED-valon kehittyminen on mullistanut maailman ja valaistustekniikan kehitys jatkuu edelleen. Cariitin toiminnan ydin – ainutlaatuiset valaistuselämykset – on kuitenkin säilynyt ennallaan.

Kun moni muu valaisinvalmistaja pyrkii lisäämään valoa kansalle, Cariitti asettaa tavoitteensa korkeammalle. Cariitti haluaa tehdä valoa kauniisti, tyylikkäästi ja viehättävästi. Cariitti tuo ihmisten elämään kirkkautta, iloa ja kukoistusta, aivan kuten antiikin Kreikan sulottaret.

Lue lisää: Cariitti