Takkakynttilä palaa puhtaasti

LämmitysSisustus

Puhdas puu palaa ekologisesi ilman ylimääräisiä hiukkaspäästöjä tai hajuja. Takkakynttilä ja Puubriketti on tehty puusta, ja ne palavat puhtaasti loppuun jättämättä roskia tai sotkuja. Eko-sytytyspala auttaa sytytyksessä alkuun.

Takkakynttilä tuo valoa syksyyn ja helppoutta takan käyttöön. Sen voi sytyttää kuin kynttilän, ja parafiinin ansiosta palaminen kestää pitkään antaen tasaista valoa huoneeseen. Takkakynttilän voi polttaa loppuun asti ilman, että siitä jää lainkaan roskia.

Takkakynttilöitä saa S-, M-, L- ja XL-kokoisina, ja yhdessä paketissa on 824 kynttilää. Tämä Avainlipputuote onkin loistava lahjaidea tulen lämmöstä ja tunnelmasta pitävälle ystävälle!

 

↑Takkakynttilät palavat puhtaasti loppuun asti ja luovat helposti lämpimän tunnelman.

Lämpöä tiiviissä ja ekologisessa paketissa

Tulen loimusta ja lämmöstä pitäviä ilahduttaa myös Hot-Puubriketti, jota kätevämpää poltettavaa ei ole.

Sataprosenttisesti puusta – tasalaatuisesta, kuorettomasta kuivasta männystä – tehty Puubriketti on ympäristöystävällinen, turvallinen ja helppokäyttöinen lämmittäjä. Se sopii poltettavaksi polttopuun tapaan niin uusissa kuin vanhoissakin tulisijoissa. Puubriketti ei räisky takassa tai aiheuta muutenkaan sotkua. Säilyttäminen on helppoa, koska Hot-Puubriketit mahtuvat pieneen tilaan.

Puubriketit ovat kuivaa ja tiheää puuta, ja siksi ne saavuttavat palaessaan korkean lämpötilan. Korkean lämpöarvosan ansiosta se on loistava vaihtoehto öljylle tai haloille. Yksi kuutio Hot-Puubrikettiä painaa noin tuhat kiloa ja vastaa kuutta–kahdeksaa heittokuutiota koivuhalkoja. 10 kiloa brikettiä vastaa noin 5 litraa polttoöljyä.

Hot-Brikettiklapi on vielä tiheämpi ja tehokkaampi lämmittäjä: yksi lavallinen  riittää noin vuoden polttopuuksi keskikokoisessa varaavassa takassa. Lava vastaa noin seitsemänyhdeksän irtokuutiota puuklapeja. Hot-Brikettiklapi on valmistettu kuivasta kuorettomasta lehtipuusta.

Stressitöntä tulen tekoa

Hot Eko -sytytyspala on valmistettu aidosta puukuitulevystä, johon on sytykkeeksi imeytetty puhdistettua parafiinia. Eko-sytytyspala ei haise tai valu ja on taatusti ympäristölle ystävällinen. Sen käyttäminen on turvallista ja sytyttäminen vaikka kädessä vaaratonta, koska se ei leimahtele.

Eko-sytytyspala roihuaa noin seitsemän minuuttia, minkä aikana tulisijan Puubriketit tai halot ehtivät syttymään. Kampalevystä voi taittaa sopivan määrän sytytyspalaa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Hot Eko -sytytyspala on suomalainen Avainlippu-tuote.

↑Sytytyspalat ovat käteviä retkelläkin.

Puhtaamman tule puolesta

Takkakynttilöiden, Hot-Puubrikettien, Hot-Brikettiklapien ja Hot Eko -sytytyspalojen valmistaja Uteman haluaa tehdä ympäristöystävällisiä tuotteita uusituvasta luonnonvarasta eli puusta. Ne palavat puhtaasti pienillä päästöillä.

Ekologisia Hot-tuotteita myydään Utemanin verkkokaupassa. Tarkista tästä muut jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

briketti Eko-sytystypala halko halot Hot Eko -sytytyspalat Hot Puubriketti polttopuu Puubriketti puuhalko sytytyspalat Takkakynttilä Takkakynttilät Uteman

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.uteman.fi

Uteman.fi toimii puhtaamman tulen puolesta. Hot-polttopuita myydään verkkokaupassamme ja hyvin varustelluissa rautakaupoissa ympäri Suomen. Osta ekologista polttopuuta edullisesti netistä tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hot-tuotesarjan puubrikettiä, sytytyspalaa ja savustuspurua myyvät K-Rauta-, K-Maatalous-, ja Rautiakaupat ja muut jälleenmyyjämme kautta maan (jos tuote kuuluu valikoimiin). Uutistuote on puhtaasti palava Takkakynttilä.

Lue lisää: Uteman