Talopaketti tarpeidesi mukaan

Talo
Valitse talopaketti, joka vastaa tyyliäsi ja tarpeitasi. Kaipaatko kotiisi maalaisromanttista otetta vai viehättävätkö yksinkertaiset ja tyylipuhtaat linjat? Ehkäpä nautit merellisestä tunnelmasta? Entä miellyttääkö silmääsi klassinen, suomalainen puutalotyylittely?

Talopaketti tuntuu heti omalta kodilta, kun saa itse vaikuttaa sen ulkonäköön ja ominaisuuksiin. Jos tavoitteenasi on hankkia ensiluokkaisista materiaaleista rakennettu ja täysin omannäköisesi moderni puutalo, on Teri-Talot erinomainen valinta. Jokaisen talomallin julkisivu on mahdollista räätälöidä valitsemalla yksi neljästä julkisivutyylistä – tai jos sinulla on mielessäsi jokin aivan tietyntyylinen koti, voit unohtaa valmiit talomallit ja luoda jotain aivan omaa asiantuntevien suunnittelijoiden kanssa.

yritys-kuva-3

Laadukas koti kestää eliniän

Omakotitalon rakentaminen on iso päätös ja monesti myös pitkä prosessi. Siksi siitä kannattaa tehdä niin vaivatonta ja joustavaa kuin mahdollista. Vaikka jokainen Teri-Talo onkin uniikki, jotain yhteistä taloilla sentään on – nimittäin laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä ammattitaitoiset tekijät. Teri-Taloilla projektissa on mukana koko henkilöstö myyjistä suunnittelijoihin. 40 vuoden kokemus elementtitalojen valmistuksesta sekä huolellisesti käsityönä sisätiloissa tehdyt elementit takaavat sen, että puutalo säilyttää arvonsa vuosikymmeniä.

Teri-Talojen tavalle suunnitella ja rakentaa yksilöllisiä puutaloja on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä. Näin ollen koko talopakettitoimitus aina suunnittelusta tuotantoon ja rakenteista liitoksiin on CE-merkitty. Taloissa hyödynnetään myös mahdollisimman pitkälle kotimaisia sekä ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

miksi-teri-talot-kuva3

Räätälöitävät talomallit

Teri-Talojen talomallistossa on tyyliä, näköä ja kokoa erilaisiin tarpeisiin. Onko haaveissasi talomalli, jossa on perinteistä maalaisromanttista otetta? Vai viehättääkö silmääsi enemmän moderni talo yksinkertaisen tyylipuhtaine linjoineen? Vai etsitkö talomalleja, joissa korostuu klassinen, suomalainen puutalotyylittely?

Teri-Talot tekee yksilöllisyyden vaalimisen helpoksi. Jokaisen talomallin julkisivu on mahdollista räätälöidä joko Coast-, Country-, Classic- tai City-tyylisenä. Valitse ensin pohjaratkaisu, joka sopii parhaiten sinun ja perheesi elämään ja tarpeisiin. Kun toimivin vaihtoehto on löytynyt, on aika valita talollesi mieluisin julksivuvaihtoehto Teri-Talon neljästä eri ulkoasutyylistä. Kun pohjaratkaisu ja julkisivu yhdistetään, syntyy juuri teidän perheellenne räätälöity ikioma koti.

terassi_ulospa%c2%a6ein1

Coast Style – meren inspiroima

New England -tyylin innoittamassa julkisivuratkaisusssa yhdistyvät skandinaavisuuden ja saaristolaistyylin kauneimmat elementit. Tyylikäs ja merihenkinen ulkoasuratkaisu sopii niin maalle kuin kaupunkitaajamaan. Teri-Talojen Coast Stylelle tunnusomaista on uljaat pylväät, leveät paneelit ja isot verannat.

MAINOS
MAINOS LOPPUU
coast_style

Coast-malliston ryhdikäs olemus kunnioittaa perinteitä. Merihenkinen tyyli sopii niin maalle kuin kaupunkiin.

 Country Style – romanttisesti maalla

Koristeelliset yksityiskohdat tekevät Country Style -ulkoasusta romanttisen. Kartanomainen tunnelma, valkoiset pinnat ja isot terassit ovat oleellinen osa Country Stylen viehättävyyttä. Teri-Talojen Country Style -tyylitellyt kodit henkivät maalaisromantiikkaa jo ulko-ovella.

country_style

Amerikasta vaikutteita saaneen Country-malliston talojen valoisat, tilavat huoneet sekä isot verannat kutsuvat viihtymään kotona. Korkeat huoneet suurine ikkunoineen luovat aitoa vanhanajan tunnelmaa.

Classic Style – yksinkertainen on kaunista

Teri-Talojen Classic Style edustaa suomalaista puutalorakentamista puhtaimmillaan. Klassiset julkisivuratkaisut kestävät aikaa ja katseita. Classic Style on varma ratkaisu taloon kuin taloon. Klassinen julkisivutyylittely ei kaipaa ylimääräisiä koristeita: yksinkertaiset, puhtaat linjat puhuvat puolestaan.

classic_style

Väljät ja käytännölliset Classic-malliston talot henkivät rauhaa ja arvokkuutta, lisäksi mukana on ripaus romantiikkaa ja aimo annos kodikkuutta.

City Style – moderni vaihtoehto

Teri-Talojen City Style -ulkoasun modernit, harkitut ratkaisut ja selkeät yksityiskohdat edustavat tämän päivän arkkitehtuuria. Ajaton julkisivu on kaikessa yksinkertaisuudessaan kiinnostava ja samalla kodikas.

City Style edustaa pohjalaista rakennusosaamista parhaimmillaan. Kaikilta kanteiltaan huippumodernissa ja tilavassa talossa mahtuu asumaan vaikka suurempikin perhe.

MAINOS
MAINOS LOPPUU
city_style

City-malliston talojen arkkitehtuuri edustaa nykyaikaista rakentamista. Kodeissa on avarat tilaratkaisut tunnelmalliseen yhdessäoloon, ja luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista.