Tapetointi on syksyllä in – katso inspiraatiokuvat ja uudista kodin ilme!

Sisustus

Syksy on parasta aikaa aloittaa tapetointi ja sisustusremontti. Katso upeat inspiraatiokuvat ja uudista kodin seinäpinnat helposti!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tapetointi onnistuu nyt uusien ja innostavien tapettimallistojen avulla. Katso inspiraatiokuvat ja laita kotisi sisäseinät uuteen uskoon!

Modernia vähäeleisyyttä

Ruokailuhuoneen tapetti Eco

Ruokailuhuoneen tapetti Eco, suunnittelijat Claesson, Koivisto ja Rune.

Suunnitellessaan uutta tapettikokoelmaa Engblad & Company:n arkkitehtikumppanukset Claesson, Koivisto ja Rune huomasivat, ettei tapetti ole tarkoitettu pelkästään koristeeksi, vaan se sopii arkkitehdin työkalupakkiin siinä missä muutkin materiaalit.
Modernin vähäeleistä Eco Claesson Koivisto Rune -tapettimallistoa myyvät K-raudat ja Rautiat.

 • Helposti tapetoitavaa ja kestävää easy up -laatuista kuitutapettia
 • Rullan pituus 10,05 m
 • Suositushinta 62 €/rulla

Raikkaan skandinaavinen tyyli

Borosan tapettimallisto työhuoneessa.

Borosan tapettimallisto työhuoneessa.

Hillityn Boråstapeter Borosan EasyUp 2014 -malliston tapeteissa nähdään graafisia kuvioita, ornamentteja sekä luontoaiheita mm. koiranputkia sekä kukkakuoseja. Tapettien värimaailma liikkuu harmaan pehmeistä sävyistä beigeen, veden vihreään ja vaaleapunaiseen.

Mallistosta löytyy myös lastenhuoneeseen sopivia tapetteja, muun muassa kaupungin silhuetilla leikittelevä tapetti sekä klassiset vaaleansiniset ja vaaleanpunaiset kuosit.
Mallistossa on yhteensä 60 erilaista tapettia.

 • Leveys 0,53 m
 • Rullan pituus 10,05 m.
 • Hinnat: 29,90 € / rulla
 • Myynti: Värisilmä-liikkeet kautta maan

Kuluneen puutavaran, betonin tai metallin pintaa 

Piet Hein Eek Scrapwood tapetimallisto

Piet Hein Eek Scrapwood -tapetimallisto

Hollantilainen premium-laatuisten tapettien valmistaja NLXL tunnetaan maailmalla Scrapwood-mallistostaan, joka nostaa esiin kuluneen puutavaran kauneuden.
Digitaalisesti painettujen tapettien mallistot koostuvat näyttävistä kuoseista, jotka luovat seinille autenttisen oloisia puu-, betoni-, paperi- ja metallilaattapintoja.

NLXL:n tapetit ovat digitaalisesti painettuja kuvakokonaisuuksia, joiden kuva syntyy yhdestä tapettirullasta. Rullan leveys on 48,7 cm ja pituus 900–1000 cm, kuvan koosta riippuen. Tapettirullassa ei ole kuviokohdistusta, vaan jokainen tapettivuota on yksilöllinen osa kuvan kokonaisuutta. Kuvien digitaalinen painojälki on niin korkealaatuista, että tapetit luovat illuusion aidoista puu-, betoni-, paperi- ja metallilaattapinnoista. NLXL-tapetit kestävät pyyhkimistä, ja niillä on hyvä valonkesto.

 • Scrapwood-, Concrete- ja Remixed-tapetit, suositushinta: 199 € / rulla.
 • Brooklyn Tins -tapetit, suositushinta: 219 € / rulla.
 • Brooklyn Tins Gold -tapetit, suositushinta: 359 € / rulla.
 • Rullakoko: 48,7 cm x 900–1 000 cm

Yksiväriset tapetit 

igment_tapettimallisto_ruokailuhuone

Pigment-malliston yksivärinen tapetti on kaunis sellaisenaan, mutta sen voi yhdistää myös kuviotapetteihin.

Boråstapeterin yksivärisistä tapeteista koostuva mallisto on nimeltään Pigment. Se sisältää 40 upeaa, peittävää mattaväriä. Pigment-tapetit on jaettu kuuteen harmoniseen väriteemaan, joista löytyy niin trandikkäitä puuterimaisia pastellisävyjä kuin rohkean mausteisia ja raikkaan skandinaavisia kokonaisuuksia. Pigment-tapetteja voi yhdistää kuviotapetteihin tai halutessaan niillä voi korvata helposti seinän maalipinnan.

 • Boråstapeter Pigment -tapetit, leveys 0,53 m, rullan pituus 10,05 m.
 • Hinnat: 47,20 €/ rulla €

Menneen maailman klassista eleganssia Downton Abbeyn hengessä

Graceful living tapettimallisto olohuoneessa.

Graceful Living -tapettimallisto olohuoneessa.

Boråstapeterin toinen uutuusmallisto Graceful Living ammentaa inspiraationsa Downton Abbey -suosikkisarjasta ja The Great Gatsby -hittielokuvasta.
Mallistossa on viitteitä menneen maailman trendeistä kuitenkin rennon modernilla ilmeellä. Kuoseja ovat mm. hienostuneet lintu- ja kukkakuviot sekä ornamentit ja raidat. Graceful

Living sopii sisustukseen, jossa yhdistellään uutta ja vanhaa. Klassisissa tapeteissa on tekstiilin tuntua. Malliston värimaailma on puuterinen: valkoista, kermaa ja hentoa roosaa maustettuna oranssilla, syvällä sinisellä ja vedenvihreällä.

 • Boråstapeter Gracefull living -tapetit, leveys 0,53 m, rullan pituus 10,05 m.
 • Hinnat: 66 € / rulla
 • Myynti: Värisilmä

Mielikuvitus liikkeelle!

Frames_Beige_Fabel - Photowall-tapetti.

Frames Beige Fabel -photowall-tapetti.

Photowall lanseeraa Fabel-tapettimalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja ja muotoilija Ingela P. Arrhenius. Mallisto sisältää kahdeksan mielikuvituksellista kuva-aihetta – joissa kaikissa on eläin pääosassa.

Tyytyväinen kissa tivolin karusellissa, kaupungilla kuljeskeleva elefantti ja matkustusintoinen kirahvi matkalla suureen maailmaan. Fabel-malliston kuvissa on runsaasti yksityiskohtia, joiden ympärille hyvänyönsadun voi sepittää ilta toisensa jälkeen. Siitä malliston luoja – Ingela P Arrhenius – on pitänyt huolta. Taiteilijan henkilökohtainen suosikki on Town-kuva, jossa on inspiraatiota hänen lapsuutensa suosikkikuvakirjoista.

 • Fabel-mallistoa myydään yksinoikeudella Photowallilla.
 • Kuva-aiheita voi tilata mittojen mukaan tapetteina hintaan 40 euroa/neliö.

Kartanoelämää

Sandbergs Brusnäs tapetti

Sandbergs Brusnäs -tapetti olohuoneessa.

Brunnsnäs-mallisto on tapettivalmistaja Sandbergin moderni tulkinta palasta kotikaupunkinsa Ulricehamnin historiaa. Malliston värimaailma seuraa vuodenaikojen vaihtelua kevään heleistä sävyistä, kesän kirkkaisiin väreihin ja taas syksyn lämpimiin ja talven tummiin vivahteisiin.

 • Tapetit on painettu liimapainotekniikalla non-woven pohjalle.
 • Tapettirullan leveys on 53 cm ja pituus 10,05 m.

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

digitaalinen tapetti tapetointi tapettiuutuudet


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: