Tapetointi uudistaa kotisi helposti

Sisustus

Tutustu upeisiin tapettimalleihin ja inspiroidu uudistamaan kotiasi vaikkapa röntgen-kuvalla tai supersankareilla! Tapetointi on helppo tapa uusi kodin ilme!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hillittyä estetiikka

 

Yksinkertaisella tapetilla koti saa tyylipuhtaan ilmeen, joka huokuu harmoniaa. Boråstapeterin Mineral-tapettimallisto koostuu laajasta valikoimasta rauhallisen sävyisiä tapetteja, jotka on tehty luonnolliselle struktuuripinnalle. Malliston värit vaihtelevat sokerin valkeasta farkun siniseen ja mustan helmen sävyihin.

Herkkätunnelmaisia röntgenkuvia valokuvatapetissa

 

Photowall esittelee Röntgenvalokuvaaja Albert Koetsierin kanssa toteutetun Beyond Light -malliston. Ilmeikkäässä mallistossa on esimerkiksi harsonohuita vihreitä lehtiä, hauraita unikonkukkia ja nenäkkäitä mustavalkoisia flamingonkukkia.

Albert Koetsierin röntgenkuvataiteessa tulevat esiin asiat, jotka ovat tavallisesti katsojalta piilossa. Läpinäkyvyys luo ainutlaatuisen tunnelman, jossa kuva-aiheet tuntuvat sekä hauraan harsonohuilta ja eteerisesti häilyviltä.

Merihenkinen ja raikkaan raidallinen Marstrand

 

Boråstapeterin Marstrand-mallisto huokuu skandinaavista saaristolaistunnelmaa. Kuoseissa on kauniita klassisia elementtejä, kuten seilaavia laivoja, raitoja, tähtiä, ankkureita ja majakoita. Tapetit sopivat klassisesta sisustuksesta pitävälle ja erityisen hyvin esimerkiksi kesäpaikkaan veden äärelle. Värimaailmassa korostuvat sininen, punainen ja valkoinen sekä beige ja harmaan sävyt. Sisustuksessa erityisesti luonnolliset materiaalit, kuten pellava ja puuvilla, sopivat tämän tapetin rinnalle.

Marie Antoinetten hengessä

Eco Rose -tapettimallisto on sekoitus moderniutta, runoa, rakkautta ja kukkia. Mausteiset värit ja dramaattiset kuviot, mukana ripaus vanhan ajan tatuointitaiteen henkeä. Helposti työstettävää Easy Up -kuitutapettia.

Yhtä aikaa klassinen ja moderni

Tapettimalliston inspiraation lähteenä on historiallisen Balmoral-linnan charmi ja eleganssi. Ylellisyyttä tavoitteleva pintamateriaali ja intensiiviset yksiväriset, herkän romanttinen tekstidesign ja tyylikkäät raidat tuovat sisustukseen ilmettä. Balmoral-tapetit ovat pyyhkimisen kestävää non-woven-laatua.

Marvel-supersankarit seinälle

Kaikkien tuntemat Marvel-supersankarit hyppivät seinille. Photowall-kuvatapettien supersankarimallistoon kuuluu sekä nykyaikaisia Avengers- ja Spider-Man-aiheita että Marvel Comics -retroaiheita. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotain, aina supersankarit vastikään löytäneistä nuorista ja nuoruutensa sarjakuvalehtiä haikeudella muistelevista todellisiin sarjakuvanörtteihin.

Modern Talking -yhtyeen Dieter Bohlen tekee läpimurron tapeteissa

Dieter Bohlenille tapettihyllyjen tapetit eivät olleet vaihtoehto kotia sisustaessa. Tämän vuoksi luotiin täysin uudenlainen tapettimallisto, jossa näkyy muusikon oma kädenjälki.

Yhteistyössä suunnittelija Alexandra Hessen (P+S International) kanssa toteutettu It’s different -tapettimallisto on lämpimän nostalginen. Mallistossa näkyy muusikon oma kädenjälki ja siinä yhdistyvät vaikutteet Bohlenin yksityiselämästä sekä menestyksekkäästä kansainvälisestä urasta.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kuvatapetti sisusta tapetilla tapetointi tapettiuutuudet


Kysy asiantuntijalta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: