MAINOS

Tässä keittiössä ollaan kodin sydämessä

Keittiö

Villa Saran klassinen keittiö on viileän valkoinen, mutta tunnelmaltaan lämmin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Villa Saran keittiö on suunniteltu viimeisen päälle, niin kuin koko talokin. Juuri valmistuneen laajennusosan myötä keittiö muuttui paljon, mutta kaapistot säilyivät samoina.

– Yli kymmenen vuotta sitten valitsemamme Puustellin kalusteet näyttivät edelleen hyviltä ja samaa mallia sai lisää, kertoo keittiön suunnitteluun eniten vaikuttanut Pirjo.

Uutta keittiössä on valoisa ruokailutila ja saareke, jonka jatkeena on kätevä pöytä. Baaripöydän ääressä syödään aamiaiset ja arkiateriat – pitkä ruokapöytä katetaan aina viikonloppuisin myös oman perheen kesken.

Muurarin muuraama leivinuuni on keittiön sydän. Siinä Pirjo paistaa leipää ja pitsoja, joista tulee kiviarinalla ihanan rapeita. Työtasot ovat spektroliitti-kiveä, jonka päällä on mahtava alustaa taikinaa.

– Keittiön mitoitus onnistui todella hyvin ja kaikki sujuu näppärästi, Pirjo toteaa tyytyväisenä.

Saareke toimii tässä tilassa erityisen hyvin kapeana versiona.

Raikas ilme. Remontissa välitilan laatat vaihdettiin uusiin, kiiltäviin Laattapisteen laattoihin. Ne sopivat hyvin yhteen työtasojen kanssa ja tuovat tilaan modernin tuulahduksen. Kokkaajaa ilahduttaa myös ikkunan takana avautuva järvimaisema. Kesällä ruokaillaan aina sään salliessa terassilla, jonne keittiöstä avautuvat pariovet. Astiat ja ruoat voi myös ojennella ikkunasta.

Valkoisten pintojen vastapainoksi Pirjo on valinnut värikkäät tekstiilit. Erityisen hauska on VM-Carpetin pisaran muotoinen matto, joka rikkoo sopivasti keittiön suorakulmaisuutta. Marimekon Kuusama-kankaasta ommellut verhot ja pöytäliina sopivat hyvin yhteen ikkunoista avautuvan rehevän puutarhan kanssa. Pirjon uusin hankinta on ruokapöydän Ango-valaisin, joka löytyi Tampereelta Sisustusliike ID:stä. Ruokailutilassa on stereot ja kaiuttimet, sillä koko perhe nauttii aterialla myös hyvästä musiikista.   

Katso lisää kuvia kauniista keittiöstä seuraavalta sivulta!

 

Kulmittain sijoitettu leivinuuni ei vie liikaa tilaa.  Aamiaiset ja arkiateriat on kätevä kattaa saarekkeen päähän.

Kulmittain sijoitettu leivinuuni ei vie liikaa tilaa. 

Aamiaiset ja arkiateriat on kätevä kattaa saarekkeen päähän. Korkeat tuolit ovat Kodin Ykkösestä. 

 

Ruokailutila tulvii valoa. Ruokapöydän italialaiset tuolit löytyivät Selkä- Linestä Lahdesta ja pyöreä villamatto on Ikeasta.  VM-Carpetin pisaran muotoinen matto rikkoo sopivasti keittiön suorakulmaisuutta.

Ruokailutila tulvii valoa. Ruokapöydän italialaiset tuolit löytyivät Selkä- Linestä Lahdesta ja pyöreä villamatto on Ikeasta. 

VM-Carpetin pisaran muotoinen matto rikkoo sopivasti keittiön suorakulmaisuutta.

 

Kiiltävä välitilan laatta tuo ylellisyyttä keittiöön Kivitaso on kestävä ja helppohoitoinen

Kiiltävät pinnat tuovat ylellisyyttä keittiöön. Kivitaso on kestävä ja helppohoitoinen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keittiöremontti keittiösaareke leivinuuni saareke