MAINOS

Opi tekemään Furoshiki, perinteinen japanilainen kankaaseen kääritty lahjapaketti

Sisustus

Trendikkäimmät lahjapaketit kääritään tänä jouluna kauniisiin kankaisiin japanilaisen Furoshiki-perinteen tapaan. Lataa helpot ohjeet kangaspakettien tekemiseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Furoshiki-paketointi on joulun hitti ja hauskaa puuhaa esimerkiksi pikkujouluihin. Furoshiki on perinteinen japanilainen paketointityyli, jossa lahjat kääritään kankaisiin. Kankaaseen kääriminen on esteettinen ja ekologinen tapa tehdä kauniita lahjapaketteja.

”Kannustamme miettimään lahjan sisällön lisäksi myös joulupaketin ulkonäköä ja käytännöllisyyttä. Kuosilliset puuvillakankaat sopivat mainiosti Furoshiki-paketointiin. Kankaaseen kääriminen on hauskaa puuhaa, jossa rajana on vain oma mielikuvitus! Lahjan saajalle jää pala kaunista kangasta, jonka voi hyödyntää halutulla tavalla”, kertoo Finlaysonin markkinointipäällikkö Johanna Widomski.

Furoshiki-lahjakääröstä on iloa pitkään

Furoshikin voi hyödyntää arjessa käärimällä liinan sisään vaikkapa läppärin tai solmimalla liinasta meikkipussukan. Paketointiin tarvitset 0,5 x 0,5 metriä tai 1 x 1 metriä kangasta. Furoshiki-lahjakääröstä on kätevälle iloa pitkään,

Finlayson tarjoaa joulun kampanjasivustollaan helppoja ohjeita Furoshiki-pakettien tekoon. Peruspaketin lisäksi ohjeita löytyy muun muassa pullon ja pientavaran paketointiin.

Ohjeita Furoshiki-paketin tekoon >

Lähde: Finlayson

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

furoshiki furoshiki-paketti kangas kankaat lahjakääre lahjapaketti verhokangas verhokankaat