Älä hukkaa lasejasi kesällä – tee kehyskellukkeet.

Yleinen

Askartele kesänviettoon hauskat ja simppelit kehyskellukkeet. Lue ohjeet!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lähes viidesosa suomalaisista on joskus hävittänyt silmälasinsa, ja suurin osa vahingoista tapahtuu kesäisin. * Ratkaisu ongelmaan on helppo: kehyskellukkeet.

Suurimmalla todennäköisyydellä lasit katoavat järveen, joten suomalaisten kannattaa olla erityisen varovaisia tulevilla lomaviikoilla veneillessä, uidessa tai veden läheisyydessä juhannusta juhliessa.
Itämeren ja järvien pohjista löytyykin todennäköisesti satoja silmälaseja, sillä erityisesti kesäjuhlien aika suomalaisilla on tapana hukata silmälasejaan niin uimarannoille kuin kesämökkien järvenpohjiin.

Mutta ei hätää, tässä sinulle helpot ohjeet kehyskellukkeiden tekoon. Ohjeiden avulla voit askarrella itsellesi kehyskellukkeet ja pitää silmälasit ja aurinkolasit veden pinnalla yllättävimmissäkin tilanteissa!

HELPOT OHJEET – Näin askartelet kehyskellukkeet

  1. Tarvitset kaksi styroksinpalaa (halkaisijaltaan n. 2cm) sekä välineen, jolla tehdä styroksiin reiät.
  2. Tee kumpaankin styroksinpalaan keskeltä läpi menevät reiät kapeita saksia tai esimerkiksi kuulakärkikynän muoviputkea käyttäen.
  3. Pujota kehysten tai aurinkolasien kumpaankin sankaan styroksinpala.
  4. Nauti kesäjuhlista huoletta!

* Tulos selviää optikkoketju Specsaversin teettämästä selvityksestä, johon osallistui 507 suomalaista silmälasien käyttäjää.
www.specsavers.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

aurinkolasit kehyskellukkeet silmälasit Tee itse


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: