MAINOS

Lapsiturvallinen kastelutynnyri ja leikkilaivan kapteeni

Talo

Eräänä päivänä töissä aloin jälleen kerran pohtia kastelutynnyrien turvallisuutta. Etsin ratkaisuja keskustelupalstoilta ja foorumeilta, mutta ne olivat sitä luokkaa, että kastelutynnyreitä ei meidän pihaan tule ennen kuin lapset ovat suunnilleen eläkkeellä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Villissä nuoruudessani, lapsettomana ja huolettomana, murheet olivat luokkaa: jäikö kaffekeitin päälle? Maksoinko vakuutuslaskun? Muistinko äidin syntymäpäivät? Mitä jos ovi jäi auki töihin lähtiessäni?

Mutta nyt, perheellisenä, hyvin alkanutta huolestumista ei enää ollut pysäyttäminen, kun silmiini sattui muutama muistutus hukkumistapauksista pihan tarkastuskaivoihin ja vesitynnyreihin; tai tapauksia, joissa vanhempi on juuri ajoissa tullut nostamaan lapsen pois täydestä tynnyristä.

Menen töiden jälkeen rautakauppaan ja keksin lapsiturvallisen kastelutynnyrin ihan itse.


Kierretankoa 2 x 2m ja Nylock mutterit päihin.

Tekstiviesti kotiin ”Älä päästä lapsia ulos tynnyreiden äärelle tai tyhjennä ne vedestä. Haen töiden jälkeen rautakaupasta materiaalia ja keksin lapsiturvallisen kastelutynnyrin ihan itse”, mutta en tuossa järjestyksessä.

Kovin kaunis ratkaisu se ei ole, mutta ei ne tynnyritkään kovin kauniita itsessään ole.

Kierretankoa 2 x 2m ja Nylock mutterit päihin. Mustalla spraylla vähän huomaamattomammaksi ja avot: Loppu se lutraaminen. Tai no, oikeastaan jatkuu se, mutta nuori mies, jonka pää painaa suunnilleen enemmän kuin loppu kroppa, ei tuonne horjahtaessaan kastele muuta kuin kädet ja nenän pään.


Harmistunut leikkilaivan kapteeni

 

RemonttinalleTyönalle (työn alle) on 3 lapsen isä ja innokas remontoija, rakentaja ja hermojen menettäjä, joka pitää balalaikka-musiikista.

Projektia voi seurata myös Työnallen blogista osoitteessa suurtapintaremonttia.blogspot.fi

 

 

Vielä iso kiitos kommenteista, joita on alkanut tipahtelemaan sekavien tekstieni perään.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kastelutynnyri lapset lapsi lapsiturvallinen