MAINOS

Tee kevätsiivous ja pistä tarpeettomat pihakalusteet kiertoon

PihaTalo

Onko pihallasi puutarhakalusteita tai grillejä, joita et enää itse tarvitse mutta jotka varmasti tuottaisivat vielä jollekin iloa? Sellaiset tavarat kannattaa laittaa nyt kiertoon, koska niiden kysyntä on kova.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomessa on meneillään hurja pihakalustebuumi. Se ei ole mikään ihme, koska koronarajoitukset ovat saartaneet ihmisiä viihtymään kotonaan.

Omasta pihasta tai terassista halutaan kodin sisätiloille luonteva jatke, jossa huonekalut ja keittiökalusteet muodostavat käytännöllisen mutta myös kauniin kokonaisuuden.

Tori.fi:stä kerrotaan, että Pihakalusteet ja grillit -tuotekategorian ilmoituksia on tänä keväänä luettu 50 prosenttia enemmän kuin viime keväänä. Viime viikolla Tori.fi:stä katseltiin pihakalusteita ja grillejä yhteensä miljoona kertaa.

– Pihan sisustamisen suosio on täysin ennennäkemättömällä tasolla. Piha ja puutarha halutaan kalustaa mukavaksi ajanviettopaikaksi, kertoo Tori.fi:n vertaiskauppatuntija Laura Kuusela.

↑Puutarhatuolit ja -pöydät vaihtavat netissä vilkkaasti omistajaa.

Weber suosituin merkki nettikirpputorilla

Pihalle ei nyt selvästikään etsitä pihanhoitokoneita tai perinteisiä puutarhakeinuja, sillä viisi suosituinta hakusanaa ovat tämän sesongin aikana olleet pihakalusteet, pöytä, sohva, Weber ja kasvihuone.

– Voi siis sanoa, että Weber-grilli on tällä hetkellä pihakalusteiden vertaiskauppamarkkinan halutuin brändi, Kuusela sanoo.

Pihakalusteet ovat tällä hetkellä Tori.fi:n neljänneksi suosituin tuotekategoria ikisuosikkien, eli Sisustuksen ja huonekalujen, Vaateiden ja kenkien sekä polkupyörien, jälkeen.

↑Laatugrilli Weber on Tori.fi:n haetuin yksittäinen merkki.

Kalusteet kannattaa laittaa nyt myyntiin

Pihabuumi näkyy myös pihakalusteiden tarjonnassa. Edellisten neljän viikon aikana Tori.fi:hin ladattujen pihakalusteilmoitusten määrä on ollut kaksinkertainen verrattuna viime vuoden vastaavaan aikaan.

– Nyt on otollinen aika myydä, jos varastossa pölyyntyy pihakalusteita. Vaikka myynti-ilmoituksia on nyt paljon, on silti niin sanotut myyjän markkinat, Kuusela lupaa.

Piha- ja puutarhasesonki alkoi nettikirpputoreilla tänä vuonna tavanomaiseen tapaan maaliskuun puolivälissä.

Pääsiäinen on yleensä keskeinen kevään pihanhoitosesongin kiihdyttäjä, koska ihmisillä on silloin vapaata, ja tänä pääsiäisenä paistoi jopa aurinko. Lomapäivien ohella asuntomarkkinoiden ja kotoilubuumin lisäksi pihakalusteiden suosiota selittää lumen nopea sulaminen Etelä-Suomessa.

↑Pihakalusteiden lisäksi halutaan ostaa grillejä.

Lähde: tori.fi

Kuvat: Pexels.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grilli kasvihuone nettikirpputori piha pihakalusteet puutarha puutarhapöydät puutarhatuoli