Tee kodistasi älykoti – 5 ratkaisua, jotka tekevät arjestasi turvallisemman ja mukavamman

MökkiTalo

Kattava hälytysjärjestelmä antaa turvaa murron ja tulipalon varalta, sillä tarvittaessa apu saadaan hälytettyä nopeasti paikalle. Kun hälytysjärjestelmään liitetään vielä modernit älykotiratkaisut, esimerkiksi älypistorasia, älylukko ja valvontakamera, kotia ja sen toimintoja voi hallita myös silloin, kun ei ole itse kotona.

Monipuolinen hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja perheen varkauksia vastaan, mutta myös esimerkiksi tulipalojen tai vesivahinkojen varalta. Hälytysjärjestelmään liitettävät älykotiratkaisut tuovat helppoutta arkeen, mutta lisäävät myös turvallisuutta.

Turvajärjestelmää pitää olla helppo käyttää. Sector Alarmin hälytysjärjestelmää ja sen laitteita voi hallita Sector Alarm -mobiilisovelluksella, käyttönäppäimistöllä tai erikseen ostettavalla kaukosäätimellä.

Suomelan lukijat saavat hälytysjärjestelmän monipuolisen aloituspaketin nyt vain 29 eurolla rajoitetun ajan sekä useat lisälaitteet -50 %.
Lue lisää ja tilaa!

↑Älykotiratkaisut yhdistyvät saumattomasti kodin hälytysjärjestelmään. Niiden avulla voi sytyttää valot, tarkistaa eri huoneiden lämpötilat tai nähdä, kuka soittaa ovikelloasi – myös etänä.

1. Hälytysjärjestelmä kutsumattomien vieraiden varalta

Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja varma. Erilaisia valvontakameroita voidaan yhdistää hälytysjärjestelmään, ja niitä voidaan asentaa sekä sisälle että ulos.

Kotona ollessa voi napsauttaa päälle kodin kuorisuojauksen, jolloin ovien ja ikkunoiden varashälyttimet on kytketty päälle ja sisällä voi liikkua vapaasti. Mikäli joku yrittää päästä sisään, hälytin laukeaa välittömästi.

Hälytyksen sattuessa Sector Alarmin hälytyskeskuksen päivystäjä ottaa tilanteen haltuun ja soittaa vain muutaman sekunnin sisällä kertoen, mitä valvontakamerassa näkyy. Jos vaaraa ei ole, asia on kunnossa. Jos kameraan tallentuisi murtovaras, Sector Alarm hälytyskeskuspäivystäjä huolehtii tarvittavan avun paikalle.

2. Valvontakamera näyttää, mitä kotona tapahtuu

Valvontakamerat näyttävät tarkkaa live-kuvaa kotipihalta tai sisätiloista, vaikka itse olisi ihan muualla.

Sisälle sopiva 180º HD-videokamera näyttää laajan kuvakulman ja tallentaa yksityiskohdat teräväpiirtotarkkuudella. Sen kautta voi jutella kotona olevien lasten kanssa tai tarkkailla lemmikkien touhuja päivän mittaan. Turvallisuutta lisää älykäs liiketunnistin, joka havaitsee ei-toivotut vierailijat.

Ulkotilojen HD-valvontakameran liiketunnistin osaa erottaa ihmiset, autot ja eläimet toisistaan. Liike laukaisee kameran, ja tapahtumasta tulee välittömästi ilmoitus puhelimeen.

Sector Alarm -sovelluksen kautta pääsee itse tarkistamaan etänä, onko tilanteeseen tarpeen puuttua.

3. Palovaroitinjärjestelmä huomaa palon ennen sinua 

Palovaroitinjärjestelmä lisää kodin turvallisuutta, sillä tulipaloihin tulee reagoida nopeasti.

Sector Alarmin palovaroitinjärjestelmään kuuluu savuilmaisimien lisäksi kameratunnistimet, jotka mittaavat myös huoneiden lämpötilaa. Mikäli savuilmaisin havaitsee savua tai huoneen lämpötila muuttuu yllättäen, kamera aktivoituu ja taltio tilanteen tarvittaessa myös kuvasarjana. Kuvien avulla hälytyskeskus pystyy reagoimaan kytevään savuun välittömästi.

Paloturvallisuudesta kannattaa huolehtia jo talon rakennusvaiheessa tai remontoidessa. Tilaan kannattaa laittaa tilapäisiä palovaroittimia jo ennen kuin sähköverkkoon kytkettyjä varoittimia voi asentaa, sillä esimerkiksi akkukäyttöiset työkalut palavan materiaalin keskellä voivat aiheuttaa palon silloinkin, kun kukaan ei ole rakennuksella.

4. Älypistorasiasta kahvinkeitin pois päältä

Sector Alarmin hälytysjärjestelmä yhdistetään Omat sivut -palveluun ja Sector Alarm -sovellukseen. Niiden avulla pääsee hallitsemaan kodin hälytysjärjestelmää mistä tahansa.

Sovelluksella voi myös ohjata älypistorasioiden toimintaa ja sytyttää valot kotiin mistä ja milloin vain, jotta kotiin on aina mukava tulla.

Sector Alarmin aloituspakettiin kuuluu yksi älypistorasia, mutta niitä voi hankkia enemmänkin tarpeen mukaan, ja jokaista älypistorasiaa pystyy hallinnoimaan erikseen.

Älypistorasiat tuovat mielenrauhaa varsinkin silloin, kun itse ei ole kotona – eipä tarvitse miettiä reissussa, jäikö kahvinkeitin päälle. Älypistorasiasta voi napsauttaa virrat pois kännykän avulla, vaikka olisi toisella puolella maata.

Älypistorasioiden ajastintoiminto on myös erinomainen tapa lisätä kodin turvallisuutta. Valot voi esimerkiksi ajastaa syttymään ja sammumaan silloin, kun koti on tyhjillään.

 

↑Suojaa kotisi ja rakkaimpasi kodin hälytysjärjestelmällä, jonka aloituspaketin Suomelan lukijat saavat nyt erikoishintaan 29 euroa. Kaikilla tuotteilla on elinikäinen takuu.

5. Älylukko ja ovikellokamera – kuka onkaan tulossa kylään

Sector Alarmin hälytysjärjestelmään voi liittää myös ovikellokameran ja älylukon, jotka lisäävät elämisen mukavuutta, huolettomuutta ja hallintaa.

Digitaalisen Yale Doorman -älylukon avulla voi lukita tai avata oven etänä vaikka koulusta kotiutuville lapsille tai remonttimiehille.

HD-videokamerallisen ovikellon kautta voi nähdä, kuka on ovella jo ennen kuin ovikello edes ehtii soida. Vaikka itse ei edes olisi kotona, voi saada ilmoituksen kännykkään ovikellon soitosta ja päättää, haluaako päästää soittajan sisälle.

Videokameran ansiosta myös kaikki kotioven lähellä tapahtuva toiminta tallentuu automaattisesti.

+ 1 Älä unohda mökin suojausta

Vapaa-ajan asunto tai mökki on pitkiä aikoja itsekseen ilman asukkaita. Myös se kannattaa suojata hälytysjärjestelmällä niin, että mahdollisiin ongelmatilanteisiin puututaan nopeasti. Mikäli jotain tapahtuu, apu on ympäri vuorokauden saatavilla välittömästi, vaikka itse olisi satojen kilometrien päässä kotona.

Mökin turvajärjestelmä havaitsee vesivuodot, murtoyritykset, savun ja tulen sekä äärimmäiset lämpötilojen muutokset välittömästi.

Sector Alarm tekee yhteistyötä paikallisten turvallisuusyritysten kanssa, joten kaikkiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti. Tarpeen vaatiessa hälytyskeskuspäivystäjät kutsuvat viranomaiset paikalle.

Suojaa kotisi ja rakkaimpasi kodin hälytysjärjestelmällä nyt erikoishintaan

Suomelan lukijana saat hälytysjärjestelmän monipuolisen aloituspaketin nyt vain 29 eurolla rajoitetun ajan sekä useat lisälaitteet -50 %.
Lue lisää ja tilaa!

 

 

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hälytysjärjestelmä ovikellokamera palohälytin palovaroitinjärjestelmä Sector Alarm Sector Alarmin hälytysjärjestelmä sisävalvontakamera ulkovalvontakamera valvontakamera älykoti älylukko älypistorasia

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.sectoralarm.fi/

Sector Alarm on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa nykyaikaisia ratkaisuja sekä laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä turvallisuuspalveluita ja -tuotteita kotitalouksille sekä pk-yrityksille. Asiakkaita meillä on tällä hetkellä yli puoli miljoonaa ympäri Euroopan. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja hälytyskeskuksiamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta ja nopeinta mahdollista palvelua. Sector Alarm – Home of Safety.

 

Lue lisää: Sector Alarm