MAINOS

Tee se itse: eteiskaappi

Sisustus

Jos mieluista kaappia ei löydy valmiina, sen voi tehdä itse! 1950-luvun rintamamiestalon isännän käsissä syntyi eteiskaappi, joka sai ylleen öljymaalimaisen pinnan. Katso inspiroivat kuvat ja ohjeet!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Pilviraitti-blogissa tehdään paljon itse! Yksi viime aikojen hienoimmista DIY-jutuista on upea eteiskaappi, joka kätkee sisäänsä paljon tarpeellista tavaraa.

Kaapissa on ihana öljymaalimainen himmeä pinta. Maalina on Tikkurilan Helmi kalustemaali himmeänä ja sävynä Tikkurilan vanhan ajan sävykartan 337X. Perheen isäntä nikkaroi kaapin alusta loppuun asti itse. Mallia kaappiin otettiin Diagnoosi: sisustusmania-blogin pukukaapista. Pilviraitti-blogin kaappi tosin on kolmiovinen ja leveyttä sillä on 150 cm ja korkeutta 200 cm.

Kaappi

Kaappi kätkee sisäänsä yllättävän paljon tavaraa. Sinne menee takkeja isot pinot sekä hanskoja, pipoja ja kenkiä. Saatiinpa kaappiin myös paikka ylähyllylle työkaluille. Ruuvimeisseleitä, vasara, nauloja, ruuveja ja mitta kun on aina hyvä olla lähettyvillä taloudessa, jossa remontoidaan ja nikkaroidaan paljon. Lisäksi kaappiin saatiin tilaa imurille. 

Kaappi_ja_kirjain

Kangasalan restaurantapäiviltä löytyi kaapin päällä oleva R-kirjain. Se on vanhasta kyläkaupasta ja maksoi kymmenen euroa.

Kaapin alta mahtuu hyvin imuroimaan ja sen alle voi potkaista ne sen hetken suosikkikengät – jotka perheen isännällä usein ovat Reinot! Eteinen on nyt paljon toimivampi näiden muutosten myötä: tavarat on nyt piilossa ovien takana ja eteisessä on siistimpi ja rauhallisempi tunnelma. 

Eteinen_ennen

Tältä eteisen vaatesäilytys näytti ennen.

Kuvia lähtötilanteesta voit katsoa lisää täältä

Alkuperäinen teksti ja kuvat: Pilviraitti-blogi

Mallia kaappiin on otettu täältä: Diagnoosi: sisustusmania – pukukaapin ohje

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

DIY eteisen kaappi eteiskaappi kaappi Tee itse tee-se-itse vaatesäilytys


Lisää samasta aiheesta