Tehoa ja tilaa kodinhoitoon

Keittiö
Kodinhoitohuone on monitoimitila, jonka suunnitteluun on syytä paneutua huolellisesti.

Koska lapsiperheen arjessa pestään paljon pyykkiä, päätti tamperelainen nelilapsinen perhe kiinnittää jo talonsa suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota kodinhoitohuoneeseen. Vaatehuollon lisäksi tilasta haluttiin perheen arkieteinen ja kaikkien harrastusvälineiden kuten mailojen, kypärien ja luistinten säilytyspaikka.

Tilaa tarvittiin myös ulkovaatteille, kuivaimelle, kuivauskaapille ja likapyykeille. Myös kaikki liinavaatteet säilytetään kodinhoitohuoneessa.

 

Kurapisteessä on helppo huuhtoa hiekat ja kurat niin kengistä kuin tassuistakinPyykkien lajittelu tapahtuu kolmella lankakorilla
Kurapiste on sijoitettu toisen ulko-oven viereen. Siinä on helppoa huuhtoa hiekat ja kurat niin kengistä kuin koiran tassuistakin.Kätevää! Perheen pienimmätkin osaavat lajitella pyykit oikeisiin lankakoreihin.

Jokaisella perheenjäsenellä on oma henkilökohtainen kaappi, jossa säilyttää vaatteita, kenkiä ja tavaroita. Likapyykit kerätään omiin lankakoreihinsa. Hyvä lajittelusysteemi helpottaa arkea, sillä myös perheen lapset voivat aina tarpeen tullen täyttää pesukoneen ja napsauttaa sen pyörimään.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kodinhoitohuone sijoitettiin saunan ja pesutilojen välittömään läheisyyteen. Urheilemasta tullessa on kätevää jättää hikiset kamppeet kodinhoitohuoneeseen ja siirtyä siitä pesulle.

Kodinhoitohuoneen pintoihin valittiin helposti puhdistettavat ja pyyhittävät materiaalit. Lattiaan hankittiin Laattapisteeltä 60 x 60 cm -kokoinen laatta, jota käytettiin talon muissakin tiloissa. Kaapistot ovat kiiltävät ja valkoiset. Ne tuovat tilaan avaruutta ja raikkautta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU