Tehokas vedenpuhdistin porakaivojen omistajille ja mökkiläisille

Mökki Talo
Puhtaan veden saanti porakaivosta tai mökkikaivosta on joskus työn ja tuskan takana. Uusi tehokas juomavedenpuhdistusjärjestelmä lupaa mullistaa vedenkäytön suomalaisilla mökeillä ja antaa puhdasta vettä kalliista porakaivosta.

Seagull-vedenpuhdistin suodattaa helposti puhdasta ja maukasta juomavettä esimerkiksi järvivedestä, joesta, lammikosta, ojasta tai kesämökin porakaivosta.

Vedenpuhdistimen valmistaja lupaa laitteen poistavan virukset, haitalliset bakteerit (mm. koli ja E-koli), alkueläinten rakkulamuodot (kystat), kloorin, hyönteismyrkyt, liuotinaineet, maatalouden ravinnejäämät, lääkejäämät, ruton, kromin, lyijyn, elohopean, radonin, raudan, listerioosin, kolibakteerin, salmonellan ja rotaviruksen.

Laite poistaa myös hajun ja maun, joten sen luvataan tuotavan erittäin kirkasta ja maukasta juomavettä. Vedessä kuitenkin säilyvät edelleen elintärkeät suolat ja kivennäisaineet, jotka esimerkiksi keitettäessä haihtuvat.

Seagull juomavedenpuhdistin.
Seagull juomavedenpuhdistin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Juomaveden puhdistamiseen ei käytetä lainkaan kemikaaleja tai sähköä

Veden puhdistaminen perustuu Matrix-suodatinjärjestelmään. Puhdistusprosessissa ei käytetä lainkaan kemikaaleja tai sähköä.

Toimiakseenkaan vedenpuhdistin ei vaadi toimiakseen sähköä, ainoastaan vedenpaineen, joka tuotetaan esimerkiksi normaalilla vesipumpulla. Puhdistusyksikkö on helppo liittää vesijohtoon mukana tulevan suomenkielisen asennusohjeen avulla. Lopputuloksena luvataan olevan maistuvaa juomavettä kätevästä erikoishanasta.

Koska laitteen filtteri ei kestä pakkasta, vedenpuhdistin on monien muiden mökin laitteiden tapaan siirrettävä mökin syyshuollon yhteydessä lämpimään.

Vedenpuhdistin on testattu useissa tutkimuslaitoksissa – myös Suomessa


Suodattimen kapasiteetti noin 3800 litraa riippuen veden alkuperäisestä laadusta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Seagull-vedenpuhdistimet on testattu ympäri maailman yli neljässäkymmenessä eri tutkimuslaitoksessa. Testauspaikkoja ovat olleet mm. TÜV German Technical Institute, Pasteur Institute, US Army Biomedical R&D Lab, Australian Water Board, Department of Public Health UK, Italian Ministry of Health ja National Defense Headquarters.

Suomessa Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on testannut laitteen jo 15 vuotta sitten.

Laite on laajassa käytössä mm. venevalmistajilla, Punaisella Ristillä, Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukoilla ja Yhdysvaltain lentoteollisuudella.

Perusmalli Seagull IV-X1

MAINOS
MAINOS LOPPUU
  • Suodattimen kapasiteetti noin 3800 litraa riippuen veden alkuperäisestä laadusta
  • Jossain tapauksissa voi olla kannattavaa käyttää yksinkertaista esisuodatinta poistamaan suuremmat partikkelit kuten sinilevän. Puhdistimia on saatavissa eri kapasiteettejä, aina yli 23000 litran versioon.
  • Hinta noin 890€

 

Jälleenmyynti: K-Raudat Kuninkoja ja 75. Lisää jälleenmyyjiä tulossa kesän aikana.

Lisätietoja sähköpostitse Seagull Nordicilta

MAINOS
MAINOS LOPPUU