MAINOS

Tiesitkö tämän Sun Saunasta? Osallistu kilpailuun ja voita!

Kylpyhuone

Tiestikö tämän Sun Saunasta? Osallistu kilpailuun ja voita ECO-laudevalaisin, arvo noin 400 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sun Saunan Kotikylpylässä sauna, pesuhuone ja pukeutumistila vilvoittelumahdollisuuksineen muodostavat toiminnallisuudeltaan ihanteellisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus. 

Kotikylpylät valmistamme omien puuseppien toimesta Jyväskylässä sijaitsevassa tehtaassamme, josta olemme syystä ylpeitä. Tämän vuoksi pystymme lupaamaan sinulle saunasi sisustamiseen aina laadukkaimmat tuotteet.

Sun Saunan Kotikylpylä tuotteita ovat lauteet, lasiseinät, kuituvalaisimet, paneelit sekä peseytymis- ja pukeutumistilojen kalusteet.

Toiminta ajatuksenamme on tehdä saunoja asiakkaan toiveiden ja saunatilan koon mukaan. Olemme kehittäneet suunnitteluohjelman jolla asiakkaamme pääsevät hahmottamaan saunatilansa mahdollisuudet. Kaikki saunamallistomme ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien kanssa yhdessä suunniteltuja ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti mallistoon sopivaksi.

Sun Saunan verkossa toimivalla suunnitteluohjelmalla sinulla on mahdollisuus suunnitella ja pyytää tarjous omasta Kotikylpylästäsi. Valitse mallisto josta haluat toteuttaa Kotikylpyläsi ja me räätälöimme sen sinun tiloihisi sopivaksi.

kopio-_dsc0361

Osallistu kilpailuun ja voita ECO-laudevalaisin, arvo noin 400 euroa!

Sun Saunan ECO-laudekuituvalaisin koostuu muuntajasta, projektorista ja valokuitunipusta. Valonlähteenä lähteenä toimii markkinoiden paras Geenin led-polttimo, jonka sähkönkulutus on noin 1/10 tavalliseen halogeeniin verrattuna. Polttimo keskittää valon tehokkaasti kuituun ja valo johdetaan kuidun välityksellä haluttuun kohteeseen. Kuituvalaisimen etuna ovat pitkäikäisyys ja lähes vapaa sijoittelu löylyhuoneessa.

Laudekuituvalaisin soveltuu asennettavaksi myös pelkän lauteen vaihdon yhteydessä sillä sen asentaminen ei vaadi paneeleiden vaihtoa.

Äänetön projektori ja muuntaja ovat lämpö- ja roiskevesisuojatussa kotelossa, ja ne on hyväksytty asennettavaksi saunan lauteiden alle. Laudekuidut ovat halkaisijaltaan 3 mm paksuja, ja ne voidaan katkaista sopivan mittaisiksi asennuksen yhteydessä.

Kilpailu on päättynyt! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kiuas kiukaat löylykiulu puukiuas sauna saunan lauteet saunanlauteet saunaremontti