Tiesitkö tämän Limente-valaistuksesta? Voit voittaa 400 euron Limente-valaistuksen kotiisi!

Sisustus

Osallistu Limente-kilpailuun ja voit voittaa 400 euron arvoisen Limente-valaistuksen kotiisi.

Limente valaisinten avulla luot viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi

Limente led-valaisimet ovat syntyneet pitkäaikaisen kokemuksen sekä intohimon pohjalta. Mallistossa on keittiövalaisimia, kylpyhuonevalaisimia, kattovalaisimia ja sisustusvalaisimia kaikkiin eri makuihin. Jokainen Limente-malliston tuote on tarkoin mietitty kokonaisuus, tarjoten näin huolettomia ratkaisuja kodin jokaiseen tilaan. Tuotteissa yhdistyvät tekninen osaaminen ja ammattitaito kauniiseen skandinaaviseen muotoiluu, unohtamatta viimeisimpiä trendejä sekä kantavaa ympäristöystävällisyyttä. Limente-valaistusratkaisut on tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi toteuttaa, valaistus on helppo laajentaa tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Oy Limente Ab – suomalainen perheyhtiö

Limente yrityksen tausta on suomalaisen perheyhtiö Lapetekin 1980-luvulla aloittamassa valaisinliiketoiminnassa. Yli 30-vuoden kokemuksella olemme kehittäneet skandinaavisen tyylikkäitä ja toimivia valaisinratkaisuja suomalaisiin koteihin.

Limente jatkaa Lapetekin vankkoja jalanjälkiä keskittyen valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja sähkökalusteisiin, tuoden markkinoille yhä enemmän uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia valaisinratkaisuja.

Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla ja huomioimme tuotevalikoimassamme valaistusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta.

Osallistu ja voita 400 euron Limente-valaistus kotiisi!

Vastaus hukassa? Vinkkilinkki >


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kattovalaisin kodin valaistus Lapetek lattiavalaisin led led-lamppu led-lampun himmennin led-valaisin led-valaistus led-valo led-valot ledi ledilamppu ledit ledivalaistus Limente pöytävalaisin valaisin valaista valaistus valo valot