Tikkurila Color Now 2016 – maalin sävy on nyt vihreä

Sisustus
Uusi väri kodissa herättää tunteita ja tuo sisustukseen kaivattua vaihtelua. Tikkurila Oyj:n uusin inspiraatio-opas Color Now 2016 kertoo vuoden mielenkiintoisimmat sisustusvärit. Upeat, syvät sävyt ottavat tilaa harmailta ja innoittavat uuteen. 

Color Now -opas esittelee myös vuoden 2016 värin. Se on vihreä Vuono, sävy M442.

– Vuono hehkuu syvän salaperäisenä, ekologisen elämäntavan innoittamana. Se on orgaaninen, dramaattinenkin, samalla kuitenkin maanläheinen ja kotoisa. Näytämme, miten ihanaa syvän vihreää voi käyttää isoina pintoina seinissä, ja miten se sopii upeasti sisustuksen pienempiin yksityiskohtiin, kertoo Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike.

Color Now -opas on saatavilla maalia myyvistä liikkeistä. Oppaan väreihin voi tutustua myös osoitteessa www.tikkurila.fi/colornow ja kokeilla niitä valmiisiin sisustuskuviin Tikkurilan ColorUP!-värisuunnitteluohjelmalla.

Color Now -oppaan värit voidaan sävyttää kaikkiin Tikkurilan sisämaaleihin. Kotimaalari löytää Tikkurilan Tunne Väri™ -värilastut kaikista maalia myyvistä liikkeistä kautta maan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Aina oikea sävy

Tikkurilan varikarttojen valmistuksessa käytetään aitoa maalia ja samoja väripigmenttejä kuin Tikkurilan sisustusmaalien sävytyksessä. Siksi voimme taata, että valitsemasi sävy toistuu kaikissa valaistusolosuhteissa juuri samanlaisena kuin värilastussa.

Nauti näkemästäsi, suunnittele ja maalaa oma värillinen tunnelmasi!

Lisätietoja:

Tikkurila Oyj

www.tikkurila.fi/colornow

www.tikkurila.fi/vuodenvari

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

Lähde: Mynewsdesk