MAINOS

Tikkurilan Vuoden väri haastaa valkoisen

Sisustus

Nimekkäiden suunnittelijoiden raati nosti vuoden 2017 trendiväriksi elegantin Angoran. Tikkurilan vuoden väri, Angora H466, on helppo yhdistää tummempiin, neutraaleihin sävyihin. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

colornow20175_angora_ruokailutila

Vuoden väriksi nostettu puuterinen Angora löytyy Hazy-värikokoelmasta, jonka hienostuneen utuiset sävyt ovat saaneet innoituksensa englantilaisesta kartanoromantiikasta.

Hyviä uutisia kaikille, jotka ovat kyllästyneet valkoisiin seiniin ja pintoihin: Tikkurilan Vuoden 2017 väri on nuden sävyinen Angora H466, joka toimii erityisen hyvin valkoisen tilalla. Muotinäytöksiä pitkään hallinnut elegantti sävy on valkoista pehmeämpi valinta tilan yleisväriksi. 

– Angora on helppo sisustusväri. Sillä voi maalata suuria pintoja, mutta tila pysyy silti valoisana. Sävy on helppo yhdistää tummempiin, neutraaleihin väreihin, kuten sammaleen ja mudan harmahtaviin ja vihreään taittaviin sävyihin sekä erilaisiin viileisiin ruskeisiin, Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike sanoo. 

Pehmeä Angora H466 ja muut kokoelmien sävyt löytyvät Tikkurilan Tunne Väri -kartasta.

colornow2017_valitsijaraati

Tikkurilan kokoama raati keräsi yhteen vuoden 2017 Color Now -väritrendit. Raatiin kuuluivat sisustussuunnittelija ja -bloggaaja Susanna Vento (oik.), Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike sekä muotisuunnittelija Teemu Muurimäki.

Lähde: Tikkurila Oyj

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

maalaus maali sisustus sisämaalaus tikkurila vuoden väri väri


Lisää samasta aiheesta