Toimituksen suosikit – nelivetoruohonleikkuri, tyhjiömarinointi ja muut kevätideat

Yleinen
Näistä pidimme. Suomelan toimitus listasi fiksuja tuotteita asumiseen ja remontointiin.

Led-työvalaistus keittiöön

Lapetekin Led-Zircon–valaisinsarja

Lapetekin Led-Zircon–valaisinsarjassa on kolme eripituista alumiiniprofiilia, joita kytketään peräkkäin. Valaisin sisältää sekä kirkkaat että mattapintaiset suojalasit. Valopisteet antavat tasaisen ja tehokakkaan valon. Hinnat eri pituuksille: 34 cm 46 €, 68 cm 76 € ja 100,2 cm 111 €.

www.lapetek.fi

Uudella tavalla muotoillut puutarhatyövälineet
Fiskarsin Quantum puutarhatyövälineet

Fiskarsin Quantum™–puutarhatyövälineet ovat tyylikkäät ja leikkaavat hyvin. Niissä on alumiinirunko, korkkiset kädensijat ja terät ruostumattomasta teräksestä. Sarjassa on neljät raivaussakset, pensassakset ja oksasakset. Kuvassa raivaussakset, hinta alkaen 64,90 €.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.fiskars.com

Onnea puutarhassa -kirja antaa hyvät ohjeet ja paljon käytännön neuvoja

Puutarhan kunnostus, puiden ja pensaiden leikkaus, kylvötyöt, kasvien valitseminen ja hoitaminen, kukkaloisto… niin paljon aihetta onneen. Johanna Vireaho, Sari Tammikari: Onnellisen puutarhurin vuosi, 208 s, 34 €. WSOY.

www.wsoy.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kädet kuivina pitävät puutarhahanskat

Gardenan istutus- ja multauskäsineet kestävät kosteutta tavallisia puutarhakäsineitä paremmin ja istuvat käteen napakasti. Hinta 7,30 €.

www.gardena.fi

Retronojatuoli puutarhaan

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Hobby Hallin Ellipsi-nojatuolisetti, johon kuuluu kaksi ovaalinmuotoista ritilätuolia. Kestävää muovia. Mitat: 74 (l) x 89 (k) x 81 (s) cm. Hinta, 2 kpl, 199 €.

www.hobbyhall.fi

Tyylikäs sammutuspeite

Ivana Helsinki on suunnitellut tyylikkään sammutuspeitteen. Koko on 120 x 180 cm. Tuote on Pelastustoimen laitelain mukainen. Hinta 29,90 €. Jällenmyynti mm. Stockmann, Ivana Helsinki ja Securitas ja

MAINOS
MAINOS LOPPUU

If Turvakauppa osoitteessa turvakauppa.if.fi

Alumiininen venetelakka

Pelasta vene myrskyiltä Koti- tai mökkirantaan tehdasvalmisteinen, alumiininen venetelakka. Helppo asentaa ja käyttää. Hinta alkaen 1960 € (kevyt telakka käsivinssillä)

www.alutrack.fi

Tyhjiömarinointi on oikotie täydelliseen grilliruokaan

Liha ja marinadi laitetaan tyhjiöpussiin, joka tyhjiöidään OBH Nordican Food Sealer Prestigen avulla. Laite imee ilman pois pussista, ja vain
20 minuutissa liha on valmista grillattavaksi. Hinta 129 €.

www.obhnordica.fi

Pienen kasvimaan lannoitukseen

Hyötyviljely yleistyy myös pienimmillä pihoilla. Pikkuisen kasvimaan lannoittamiseen riittää kuuden litran GreenCare Luomu -lannoitesanko. Suositushinta on noin 12 €.

www.greencare.fi

Nelivetoinen ruohonleikkuri

Husqvarna tuo markkinoille kolme LC 56 -sarjan ruohonleikkuria, joista yksi on nelivetoinen (LC 56 AWD). Nelivetoinen malli varmistaa vedon rinteessä sekä epätasaisilla, märillä ja liukkailla alueilla. Leikkurissa on kestävä leikkuukotelo sekä 56 cm leikkuuleveys. Leikkurissa on myös ohjausta ja nopeudensäätöä tehostava Twin Control -vetojärjestelmä. Hinta 799 €.

www.husqvarna.fi