MAINOS

Toimiva öljylämmitys, kannattaako siitä luopua?

Lämmitys

Hyvin huollettu öljykattila on pitkäikäinen, eikä sitä välttämättä kannata heittää pois. Asennuttamalla ilma-vesilämpöpumpun toimimaan yhdessä öljylämmityksen kanssa, hyödynnät molempia. Miten?

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lämmityksen osittainenkin uudistaminen tuo heti säästöjä ja helppoutta arkeen

Toimivan öljykattilan rinnalle kannattaa asennuttaa NIBE ilma-vesilämpöpumppu. Säästät reilusti rahaa sekä saat helppoutta ja varmuutta arkeesi. Lisäksi teet palveluksen ympäristölle ja nostat kotisi arvoa.Ilma-vesilämpöpumppu ottaa ulkoilmasta luonnon ilmaisenergiaa lämmitykseen ympäri vuoden ja helppokäyttöinen NIBE ohjaus hoitaa koko lämmitysjärjestelmän toiminnan sujuvuuden. Voit seurata kotisi lämmitystä reaaliajassa esim. älypuhelimestasi. Järjestelmä toimii valintasi mukaisesti, esim. lämpimän veden tuotanto tapahtuu öljyllä ja kodin lämmitys lämpöpumpulla. Näin öljyä kuluu vain vähän, mutta öljypoltin pysyy toimintakunnossa ja varajärjestelmänä poikkeuksellisen kovia pakkaspäiviä varten.

Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan talon ulkopuolelle ja se liitetään olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään pienen sisäyksikön avulla. Asennus on nopeaa eikä vaadi aikaa vieviä purku- ja rakennustöitä. Lämpöpumppu tuo mukanaan myös uusia mukavuuksia: viilennysmahdollisuuden, lämmityksen etävalvonnan sekä pörssisähkön ja aurinkosähkön hyödyntämisen lämmitykseen tai viilennykseen!

Lämmityksen uusiminen kokonaan

Silloin, kun öljylämmityksestä halutaan luopua kokonaan, tarjoaa NIBE useita lämpöpumppuvaihtoehtoja, joilla lämmityksen energiatehokkuus lisääntyy ja käyttö helpottuu. Paitsi maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpulla, niin myös ilmavesilämmityksellä voidaan hoitaa sekä kodin lämmitys että lämpimän veden tuotto. NIBEn valmiista ilma-vesilämmitystuoteperheistä löytyy sopivan tehokas järjestelmä kotiin kuin kotiin. Jos ilma-vesilämpöpumppu on öljyn rinnalla säästämässä ja öljystä halutaan myöhemmin luopua kokonaan, tarvitsee järjestelmää vain täydentää sisäyksiköllä, jossa on ohjauksen lisäksi käyttövesivaraaja.

↑ Katso videolta miksi laulaja Jarkko Ahola valitsi ilma-vesilämpöpumpun öljykattilan tilalle

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuus!

Lämpöpumppulämmityksen saat helpoimmin ja pitkän päälle taloudellisimmin tilaamalla kokonaistoimituksen kokeneelta NIBE asennusliikkeeltä, joka hoitaa projektin alusta loppuun. Kysy samalla kätevästä NIBE Rahoituksesta, jolla voit rahoittaa investoinnin osittain tai kokonaan. Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta. Lisäksi saat tehdä kotitalousvähennyksen purku- ja asennustyöstä.

Tutustu NIBE ilma-vesilämpöpumppuihin ja pyydä tarjous lähimmältä NIBE asennusliikkeeltä! 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hybridilämmitys ilma-vesilämpöpumppu lämmitysremontti lämmitysöljy lämpöpumppu NIBE Energy öljy öljykattila


Lisää samasta aiheesta