MAINOS

Trähus Karnevalen kerää puu- ja perinnerakentamisen huiput Tuusulan Krapille

Talo

Trähus Karnevalen – Puutalokarnevaali kerää sunnuntaina 19.8.2018 Tuusulan Krapihovin ympäristöön suomalaisen puu- ja perinnerakentamisen huippuosaajat. Viime vuonna yli 600 kävijää kerännyt maksuton perhetapahtuma on siirretty aiempaa suuremmalle alueelle. Tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus päästä itse seuraamaan ja kokeilemaan perinnerakentamisen taitoja, kuten perinnemaalien valmistusta, ikkunaentisöintiä sekä hirren piilutusta. Lisäksi huippuosaajat neuvovat kävijöitä heidän omissa rakennus- ja remonttiprojekteissaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Viime vuonna yli 600 kävijää kerännyt puu- ja perinnerakentamiseen keskittyvä Trähus Karnevalen – Puutalokarnevaali järjestetään Tuusulan Krapihovin alueella (Rantatie 2) sunnuntaina 19.8. klo 11-18. Tapahtuman vetonauloina ovat alan huippuosaajat, kuten Pia Kuurma, Pekka Saatsi sekä Hanni Koroma.

Maksuttomassa ulkoilmatapahtumassa on perinnerakentamisen ympärillä käytävien asiantuntijakeskustelujen lisäksi mahdollisuus vihkiytyä käytännön tekemisen saloihin. Kävijät voivat seurata ja kokeilla esimerkiksi perinnemaalien valmistusta, hirren piilutusta, puusepän työskentelyä sekä hyötypuutarhan istuttamista. Lisäksi paikalla on joukko alan merkittävimpiä toimijoita, joiden asiantuntijoilta on mahdollisuus kysyä apua ja ohjeita omiin rakennus- ja remonttiprojekteihin.

Paja-rakennuksessa kävijöitä viihdyttää mm. Suomen eturivin artisteihin kuuluva yllätysesiintyjä, ja halukkailla on mahdollisuus kokeilla kirkkovenesoutua Tuusulanjärvellä. Anton & Anton -reseptien takana oleva kokki Louise Mérus loihtii kävijöille maistuvia välipaloja suoraan Krapin oman kasvimaan antimista, ja myös perheen pienimmille on järjestetty omaa kädentaito-ohjelmaa.

Tarkempaa tietoa ja päivän aikataulu löytyvät Karnevalenin Facebook-tapahtumasta.

Lisätietoja:

Tapahtuman pääjärjestäjä, toimitusjohtaja, Trä Group

Thomas Noreila

040 7051572 | thomas@tragroup.fi

Trähus Karnevalen – Puutalokarnevaali -tapahtuman järjestäjänä toimii Trähus Oy, jolla on yli 50 vuoden kokemus rakennus-, korjaus- ja entisöintipalveluista. Trähusin intohimona on elvyttää vanhoja suomalaisia rakennus- ja käsityöperinteitä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hirsirakentaminen perinnerakentaminen perinnetalo puurakentaminen puutalo Puutalokarnevaali Trähus Karnevalen


Lisää samasta aiheesta