Tukholma: muista myös nämä!
Tässä lisää vinkkejä Tukholmaan suuntautuvalle ostosmatkalle.
Vinkki!
Shoppailumatkailijan kannattaa napata kainaloonsa Tukholman tavarataloissa ja monissa putiikeissa jaettavat ilmaisjakelulehdet, kuten Pause ja icity magazine. Niistä löytyy tukevasti ostosuvinkkejä ja osoitteita, joihin ei ehkä muuten löytäisi. Kaiken lisäksi ne ovat tyylikkäästi tehtyjä lifestyle-magazineja, joista pääsee hetkessä jyvälle siitä, mikä on Tukholmassa juuri tällä hetkellä kuuminta uutta.

Muista myös nämä:
Science Fiction Bokhandeln
Västerlånggatan 48
Tukholman kuvankauniin vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva jo legendaarinen tieteiskirjallisuuden spesialisti on maanpäällinen paratiisi kaikille meille, jotka mielikuvituksessamme elämme kauan sitten, kaukaisessa galaksissa… Kirjojen lisäksi liike myy alan elokuvat ja oheistilbehöörit sekä roolipelit.

Hötorgshallen
Perinteikkäästä kauppahallista Hötorgetilla löytyy loisteliaita herkkuja moneen makuun. Päivään lounaan voi vaikka napata matkaan Bosphorus Meze-Storen tiskiltä, joka pursuaa itäisen välimeren kulinaarisia nautintoja.

Boutique Sportif
Renstiernars gata 26
Huipputrendikkäässä ”SoFossa”, Södermalmilla sijaitseva lifestyle-putiikki tarjoaa katu-uskottavaa vaatetta sekä kuuminta klubimuotia. Mainostoimisto-hipsterien ja party-animaalien hovivaatettaja.

Täältä löydät loputkin Tukholman ostospaikkavinkit >>