MAINOS

Tuliko valittua väärä tekijä remonttiin tai rakentamiseen? Zeckit-palvelu auttaa!

TaloYleinen

Zeckit-selvitykset löytyvät myöhemmin keväällä kaikista tärkeimmistä yritys- ja palveluhakemistoista. Hakemistot auttavat sinua kartoittamaan vaihtoehtojasi, kun etsit sopivaa palveluntarjoajaa – oli sitten kyseessä remontti, siivous, kampaaja tai jokin muu!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Oletko teettänyt ammattilaisella remontin, joka ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä ja lopputulos epäonnistui? Tai kotitalousvähennys ei onnistunutkaan, kun yritystä ei löytynyt verorekisteristä? Nyt tähän harmaan työvoiman ja huonosti hoidettujen yritysten paljastamiseen on tulossa uusi ja helppo työkalu – Zeckit.

Suomen Tilaajavastuu Oy, joka on jo vuosien ajan tarjonnut rakentamissektorilla Luotettava Kumppani -palvelua, laajentaa toimintaansa nyt myös kuluttajapuolelle ja aloittaa huhtikuussa 2016 uuden Zeckit-palvelun. Tekijät-palvelu on ensimmäisiä sivustoja, joihin Zeckit-palvelu tullaan sijoittamaan.

Kerro oma remonttitarinasi – uskomattomin tarina palkitaan

Onko sinulla kerrottavana tarina epäonnistuneesta remontista? Keräämme niitä yhdessä Zeckit-palvelun kanssa ja julkaisemme tulevissa uutiskirjeissä niistä uskomattomimmat, oikeita nimiä mainitsematta.

Kerro tarinasi täällä >

Lisätietoja:

www.zeckit.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.