Tylsä tuloilmaventtiili sai uutta muotoa ja väriä

Talo

Uusi tuloilmaventtiili on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen kodin vaatimuksia muotoilun, vedottomuuden ja tasaisen ilmanjaon suhteen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tuloilmaventtiili CLICK sopii erityisesti tiloihin, joissa on pienehköt 10–20 l/s -ilmavirrat ja koneellinen ilmanvaihto. Sen käyttökohteita ovat asuntojen lisäksi esimerkiksi hotelli- ja toimistohuoneet, vanhainkodit, sairaalat, päiväkodit ja koulut.

”Saimme useammalta arkkitehdiltä palautetta siitä, että markkinoilta ei löydy muotoilultaan moderneja ja yksilöllisiä ilmanvaihtoventtiileitä. Palautteen perusteella kehitimme yhteistyössä muotoilutoimiston kanssa tuloilmaventtiilin, jonka voi etukuorta vaihtamalla personoida tilaan kuin tilaan sopivaksi”, kertoo Climecon Oy:n toimitusjohtaja Tommi Uksila.

Klikkaa tuloilmaventtiili helposti auki huoltoa tai säätämistä varten

tuloilmaventtiili click

CLIK-tuloilmaventtiiliin on saatavilla vakiona viisi erilaista vaihdettava värikuorta.

CLIK-tuloilmaventtiilillä on korkea sekoitussuhde ja se on käytössä hiljainen. Tuotteen esisäätäminen onnistuu helposti pakkauksen mukana tulevan suojakalvon avulla.
”Koska tuloilmaventtiilin huolto ja säätö edellyttävät aina tuotteen avaamista, halusimme kehittää mahdollisimman helposti toimivan avausmekanismin. Avausmekanismin ansiosta kuori on helppo Klikata auki, mistä kertoo myös tuotteen nimi”, kertoo Uksila.

CLIK-tuloilmaventtiiliin on saatavilla vakiona viisi erilaista vaihdettava värikuorta. Koska tuote on kehitetty niin suomalaisten kuin eurooppalaisten tilojen tarpeisiin, valittiin värikuorten sävyiksi sekä skandinaaviseen arkkitehtuuriin sopivia kylmiä sävyjä sekä etelä-eurooppalaiseen tyyliin lämpimämpiä sävyjä. Tuotteeseen on saatavilla tilauksesta myös muita värivaihtoehtoja.
Sitä myydään kahdessa eri koossa ja sen voi joko uppo- tai pinta-asentaa.

Lisätietoa Click-tuloilmaventiilistä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilmanvaihto koneellinen ilmanvaihto tuloilmaventtiili


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: