Suomelalta täysin uudenlainen sähköinen lukukokemus – tutustu!

Yleinen
Luvassa täysin uutta Suomela-sisältöä 10 kertaa vuodessa: juttuja, testejä, uutuusesittelyitä, asiantuntijoita. Myös postin mukana jaettavat Suomela-lehdet julkaistaan aina myös digilehtenä, mikäli mieluummin luet lehtesi sähköisesti. Lue lisää!

Vuonna 2014 Suomela julkaisee kymmenen täysipainoista sähköistä lehteä, joita voit lukea kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneella.

Digilehden käyttö on helppoa ja luonnollista: klikkaat vain lehden auki ja alat selata sivuja. Mitään ylimääräisten ohjelmien tai applikaatioden lataamista ei tarvita. Ja kaikki tietysti Suomelan tapaan täysin ilmaiseksi.

Ensimmäinen lehti ilmestyy tammikuussa ja sen teemana on kodin viihde-elektroniikka.

Digi-Suomela – täysin uudenlainen tiedon ja inspiraation lähde

MAINOS
MAINOS LOPPUU
  • Suomelan digilehti on tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella luettava täysipainoinen lehti täynnä ajankohtaista pientaloasiaa.
  • Lehteä on helppo selata ja jutut voi lukea ilman tekstin turhaa zoomaamista.
  • Digilehden interaktiivinen lisäsisältö tuo aivan uudenlaisen ulottuvuuden lehden lukukokemukseen.

Miksi teimme Suomelasta myös sähköisen julkaisun?

 

  1. Halusimme tarjota lukijoillemme mahdollisuuden lukea lehteä ajasta ja paikasta riippumatta.
  2. Saat käyttöösi mukana kulkevan lehtiarkiston, jota voit lukea vaikkapa rautakaupassa älypuhelimellasi.
  3. Mikäli et saa painettua Suomela-lehteä postin mukana (esim. kerrostaloasukkaat), voit silti nauttia Suomelan asiantuntevasta sisällöstä
  4. Tekniikka on edennyt siihen pisteeseen, että voimme tarjota täysipainoisen digilehden, josta voit nauttia käyttämästäsi laitteesta riippumatta: tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella.

Halusimme tehdä luettavaksesi ja koettavaksesi sähköisen lehden, jonka käyttö on helppoa ja hauskaa ja jonka käyttöönotto ei vaadi erityisosaamista.

Digilehden monet rikastetut sisällöt mahdollistavat aivan uudenlaisen lukukokemuksen ja täydentävät painetun lehtemme sisältötarjontaa esimerkiksi linkkien, liikkuvan kuvan tai animointien avulla.

Varmista, että saat Suomelan ilmaisen digilehden jo ensimmäisestä numerosta alkaen.

Tilaa Suomelan uutiskirje ja saat myös digilehden>

MAINOS
MAINOS LOPPUU

 

Ilmoitamme uutiskirjeissämme milloin ensimmäinen digilehti ilmestyy. Kaikki nykyiset uutiskirjetilaajamme saavat tiedon digilehdestä automaattisesti.