MAINOS

Tumma fuusiokeittiö – keittiömalli Fuusio I

Keittiö

Fuusiokeittiö yhdistää vanhaa ja uutta niin materiaaleissa kuin muotoilussakin. 

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Tummat alakaapistot ja komerot ovat entisajan rimalevyä (vrt. kimpilevy). Sävy on grafiitin harmaa. Seinäkaapit ovat ilmeeltään tuoreempaa kuultomaalattua vaneripintaa, jossa vanerin raidallinen etureuna jää hyvin näkyviin. Saranoiden näkyvät päät lisäävät tuotteen autenttisuutta.

Fuusiokeittiössä on vaahterapuulaatikot ja myös sokkelitila on otettu käyttöön sokkelilaatikolla. Vaalea sokkeli irrottaa tummat alakaapit kivasti lattiasta.

Taso on aitoa carrara-marmoria ja lisää puukeittiön luonnollisuutta.

Shaw of Darwenin ihana posliiniallas resonoi 1800-luvun loppua. Posliiniallas painaa jopa 50 kg ja sille luvataan 10 vuoden pinttymättömyystakuuta. Kovaksi poltettu lasite on 99,9% antibakteerinen.

Ilven kaasuliesi tuo ruuanlaittoon mukaan tulen – ihmiselle niin tärkeän elementin. Ilven lattialiesi on mallia PW90I-MP, jossa on neljä kaasupoltinta ja keskellä kaksi induktiotasoa. Induktiotason päälle saa laitettavaksi ns. tepayaki-paistinalustan, jossa voi vaikkapa ravut paistaa rapeiksi. Ilven AG90 liesikuvun tehokas moottori lupaa peräti hulppeat 1000 m³/h imutehon. Jalokaluste toimii Ilven jälleenmyyjänä.

10 kg komposiittikaasupullo on sijoitettu lieden oikean puoleiseen ovikaappiin ja sijoittuu lattiarajaan saakka. Kaasupullolle on hyvä järjestää ilmareiät.

Tilava ’american pantry’ on säilytysihme, johon mahtuu kasarit, kuiva-aineet, mikro ja mausteet. Pystyvalot tuovat valoa ja luksusta suuren komeroon ja takimmainen nurkkakin ei jää ilman valaistusta.

Jalokalusteen keittiötuotteet valittiin DESIGN TOP 25/ GLOBAL parhaan joukkoon Monocle -lehdessä. Tämä brittiläinen lifestyle lehti rankkasi mm. Jalokalusteen Fuusio-ruokakomeron peräti sijalle 14 (Monocle numero 103/ 2017).

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

50-luvun keittiö englantilaiskeittiö englantilaistyyliset keittiö fiftarikeittiö funkiskeittiö funkkiskeittiö fuusiokeittiö fuusiokeittiöt


Lisää samasta aiheesta